Rămâi conectat

Curier Județean

CS Zlatna – Corona Braşov 0-2 (0-1), în etapa a 29-a a Ligii a 3-a, meci disputat în nocturnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida dintre CS Zlatna şi Corona Braşov, liderul seriei a 6-a din Liga a 3-a, meci contând pentru etapa a 29-a, disputat în această seară în nocturnă, prima partidă oficială din istoria clubului de pe Ampoi jucată la lumina reflectoarelor, s-a încheiat cu scorul 0-2 (0-1). Golurile au fost marcate în minutul 40 de Chirciu şi minutul 74 de Ene.

*A căzut nocturna, meci întrerupt 2o de minute!

Arbitrul Ovidiu Haţegan (Arad), aflat pe lista UEFA a întrerupt confruntarea în prima repriză, aproximativ 20 de minute, din cauza faptului că instalaţia de nocturnă nu a mai funcţionat, iar cei circa 400 de spectatori se temeau că partida nu se va mai relua. „A fost luat curentul într-o jumătate de oraş, am fost nevoiţi să trecem de pe o reţea pe alta„, a spus Constantin Iancu, directorul sportiv al aurarilor. Şi n-a fost singurul ghinion al acestei zile, una însemnată pentru gruparea din munţii Apuseni, întrucât în cursul după-amiezii o parte dintre jucători, împreună cu secundul Călin Barbu au ameninţat în mod foarte serios cu plecarea acasă!

*Unii au promovat, alţii au picat (galerie foto)!

Braşovenii, cu jucători de pe prima scenă în componenţă (Marc, Postolache, Stare, Chirciu, I. Coman) au celebrat cu această victorie prima promovare din istoria clubului în Liga a 2-a. De cealaltă parte multă amărăciune în urma celei de-a treia retrogradări la rând, însă CS Zlatna speră să joace de la toamnă tot în Liga a 3-a.

Antrenorul Florin Danciu a mizat pe formula: Târziu – Sucală (66, Gavrilă), H. Marian, Kiraly, P. Pop – A. Cîmpean, Kopandy, Lacatos (61, M. Rusu), Oct. Drăgan (76, Al. Man) – C. Suciu, Sg. Pop; rezerve: Cocârcă.

CS Zlatna a acumulat 23 de puncte (23-55), este pe locul al 14-lea în ierarhia Seriei a 6-a şi are minus 22 în clasamentul adevărului, iar în runda viitoare termină stagiunea în deplasare, cu CFR Cluj II, vineri, 1 iunie, de la ora 18.00. (H.D.M.)

Foto Cosmin IANCU, Zlatna

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un exemplu de urmat: Un grup de elevi, surprinși de camerele de filmat, în timp ce au făcut de bunăvoie o acțiune de ecologizare Mai mulți elevi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce adunau gunoaiele de pe malul râului Ampoi. Gestul lor este unul făcut de bunăvoie, gândindu-se la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea