Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș, un nou început! Legenda Ovidiu Maier, alături de Romeo Arinar și Marian Guț, transferuri pentru “Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

După retrogradarea din eșalonul terț, unde a petrecut 3 sezoane consecutive, “Soda dragă” se reinventează! Gruparea din orașul salin a trecut printr-o perioadă de ample transformări, la toate nivelurile, administrativ și fotbalistic, iar vestea acestei veri este faptul că Ovidiu Maier, legenda fotbalului din Alba, revine la echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

“Motanul”, căruia nu i s-a stabilit încă un rol clar în cadrul clubului, va fi alături de antrenorii Romeo Arinar – principal și Marian Guț – secund. Cu un lot reconstruit din temelii, doar Guț mai continuând, “alb-albaștrii” își dau “restart”, princpala preocupare, pe termen scurt fiind readucerea acasă a fotbaliștilor localnici, cei legați de culorile “alb-albastru”

CS Ocna Mureș are în continuare sprijinul financiar al primăriei ocnamureșene și beneficiază de un buget decent pentru Liga 4. În privința organigramei, a dispărut postul de președinte, iar Stelian Grozav va îndeplini rolul directorului sportiv.

Ovidiu Maier este un simbol al orașului, cu siguranță va aduce un mare plus prin experiența sa și modul de a gând fotbalul. Mă bucur că a acceptat și se va implica, va fi alături de noi în postura de «omul bun la toate»”, a spus Romeo Arinar,

Reunirea lotului a avut loc marți, iar dintre numele aflate pe listă sunt Nemeș, A. Gherman, Chișu (Unirea Triteni), Coltor, D. Stanciu (Voința Stremț), I. Cociș (Viitorul vama Seacă, acesta având și o grupă de copii), dar și aiudenii S. Șimandi, C. Lazăr, P. Boancă sau I. Sas. Unii dintre aceștia au fost prezenți la pregătire, alții trebuie să-și rezolve situația cu cluburile de care aparțin, și se mai pot ivi surprize, gen Cimpoieșu.

Timpul este scurt, în 2 august este meci în Cupa României, trebuie să ne mișcăm repede. Vrem să reclădim și încet, încet să creștem, obiectivul fiind o clasare pe locurile fruntașe”, a încheiat Romeo Arinar, principalul protagonist al noului proiect fotbalistic de la CS Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea