Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș schimbă poarta: vine Onciu (Sticla Turda), a plecat Ed. Mihail (la Petrolul Ploiești)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Modificări între buturile divizionarei terțe CS Ocna Mureș în startul acestui an: astfel a plecat portarul Eduard Mihail (s-a întors la divizionara secundă Petrolul Ploiești, de unde fusese împrumutat în vara trecută, fiind inclus în efectiv de antrenorul Nae Constantin), dar a venit Andrei Onciu (ex-Sticla Arieșul Turda, la care turdenii au renunțat imediat după ultima etapă din 2021, acel 1-2 de pe “Cetate” cu Unirea Alba Iulia).

Cei doi goalkeeperi sunt jucători Under, iar în prima parte a campionatului au fost titulari la cele două competitoare ce activează în Seria a 9-a a Ligii a 3-a. Onciu (n. 2002) este originar din Vaslui și aparține de Ardealul Cluj, atât el cât și clubul de care aparține dându-și acceptul în privința mutării, astfel că fotbalistul (foto, în galben) va fi prezent la reunirea formației din orașul salin programată luni, 24 ianuarie, în efectiv fiind inclus și localnicul Răzvan Oprinca (n. 2006).

Ed. Mihail este al 4-lea jucător care a încheiat conturile cu CS Onca Mureș în pauza competițională după Frențiu (plecat la CS Universitatea Alba Iulia), Tegbo (contract reziliat) și Neșan (liga a 4-a Mureș). Pe de altă parte, ocnamureșenii au bifat deja 3 achiziții: Vasinc (originar din Unirea, fost la Someșul Dej), Al. Giurgiu (Unirea Alba Iulia) și Onciu (Sticla Arieșul Turda).

În prima săptămână de antrenamente, antrenorul Paul Ciucă îi va urmări la lucru și pe mijlocașul Alex Petruș (22 de ani, fost la CFR Cluj 2, Sănătatea Cluj și Minaur Baia Mare), fundașul lateral Dragoș Balint (20 de ani, ex-Someșul Dej 2), apărătorul Alexandru Bochiș (n. 2002, Atletic Olimpia Gherla) și Antonio Savu (n. 2001, fundaș sau mijlocaș central, legitimat la CSO Plopeni), iar în funcție de rezolvarea transferurilor se va decide și asupra unor posibile plecări. Amicalele iernii sunt cu Victoria Viișoara (locul 4 în liga a 4-a, Cluj) – în 5 februarie, Sticla Arieșul Turda (12 și 26 februarie), Unirea Ungheni (19 februarie) și Olimpia Aiud (5 martie).

După cel mai bun sezon din ultimii ani, CS Ocna Mureș iernează pe locul al 6-lea, cu 16 puncte, cu trei etape înaintea încheierii sezonului regular. Cu șanse pur matematice de a mai intra în play-off, ocnamureșenii debutează în primăvară cu un meci intern, în 12 martie, contra penultimei clasate Sănătatea Cluj (11 puncte).

Foto: Turda News


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea