Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș i-a rezolvat pe G. Goronea și Cimpoieșu | Portarul Ed. Mihail, la CS Universitatea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul George Goronea (32 de ani) și apărătorul Damian Cimpoieșu (22 de ani), ambii de la Sticla Arieșul Turda, sunt primele nume noi anunțate în lotul divizionarei terțe CS Ocna Mureș, în cazul celor doi fiind vorba despre reveniri în “alb-albastru”. 

Aceștia se alătură mai vechilor echipieri, Oprinca, Cioargă, Ceaca, Căt. Creț, Guț, Coltor și Socaci, care au semnat noi înțelegeri sau sunt sub contract. Tratativele continuă cu Al. Kiraly (care și-a dat acceptul verbal), Vasinc (mai are și alte oferte), sau Al. Giurgiu (golgheterul anului 2022, cu 5 reușite, plus alte 3 goluri pentru Unirea Alba Iulia), titulari în sezonul precedent, fotbaliști care sunt doriți în continuare de gruparea din orașul salin. Dan Roman (36 de ani), cel care în aceste zile se află la Chișinău, la cursurile Școlii de antrenori FMM, va fi antrenor principal, dar și jucător în caz de nevoie, continuându-și activitatea fotbalistică (în ultimii ani a evoluat la Sănătatea Cluj și Viitorul Cluj). Noul “principal” al ocnamureșenilor caută soluții de întărire a lotului la echipe precum “U” Cluj, CFR Cluj sau Viitorul Cluj, dorindu-se ca până la reunirea din 18 iulie să mai fie rezolvate 2-3 achiziții.

O altă despărțire certă este aceea de portarul Eduard Mihail (n. 2004). Goalkeeperul aparține de Petrolul Ploiești, club care l-a împrumutat un sezon la “Soda dragă”, iar în luna mai a participat la o acțiune de selecție a lotului național Under 19. Tânărul jucător va rămne în Alba, însă a acceptat propunerea venită de la nou-promovata în eșalonul terț CS Universitatea Alba Iulia. Studenții au sâmbătă meci oficial cu CS Gheorgheni în faza regională a Cupei României și încearcă să-și definitiveze cât de cât lotul, respectiv să semneze noi înțelegeri sau să înregimenteze noile achiziții, Ed. Mihail și mijlocașul Al. Costea (Industria Galda de Jos). În consecință, “Soda dragă” se reorientează în privința soluțiilor pentru postul de portar, mergându-se tot pe “under” în acest compartiment, lui Andrei Anghel (n. 2003, aflat în lotul sezonului precent) putându-se alătura Sergiu Borz (n. 2003, aparține de Viitorul Cluj, împrumutat în primăvară la Sticla Arieșul Turda).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea