CS Ocna Mureș – Gloria Bistrița 1-4 (1-2) | În duelul nou-promovatelor, înfrângere aspră

Pe „Stadionul Dragostei”, la încheierea stagiului centralizat, CS Ocna Mureș a susținut un joc de verificare cu Gloria Bistrița, o altă echipă nou-promovată în Liga a 3-a, alături de care va activa sezonul viitor în Seria a 5-a.

Oboseala cantonamentului și-a spus cuvântul pentru formația ocnamureșeană, ce a înregistrat un eșec drastic, scor 1-4 (1-2), după ce a condus, din startul jocului, în formula de început regăsindu-se portarul M. Lazăr (fost la Transalpina Șugag), iar la reluare a intrat Valerian Ciofu (32 de ani, care în ultima perioadă a activat ca și antrenor, în Emiratele Arabe, unde muncește și tatăl său, Vali Ciofu).

Golgheterul Val. Drăgan (11) a deschis scorul, însă ulterior oponenții au punctat la foc automat. Antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier au mizat pe M. Lazăr (ex-Transalpina Șugag) – Kiss, Csegoldi, Căt. Ivașcu, Guț – I. Cociș, P. Man, T. Cristea, A. Gherman, S. Șimandi – Val. Drăgan; au mai jucat Clipici, Gorba, Brie, Pereat, Moise, Cimpoieșu, Chiorean, Cr. Ivașcu, Ciofu (e posibilă o revenire a acestuia din Emiratele Arabe, la echipa din orașul natal). Au absentat Decean (accidentat), Țiboc, Olar, Domșa (învoiți, diverse probleme), Șandru (Ardealul Cluj, probleme cu transferul). Săptămâna viitoare, încă două amicale, miercuri, ora 18.30, la Stremț, sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei”, cu Sănătatea Cluj.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...