Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

CS Ocna Mureș – Avântul Reghin 4-3 (0-2), remontada ocnamureșeană într-un meci nebun

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CS Ocna Mureș a trecut spectaculos și peste 3-lea joc consecutiv în fața fanilor, câștigând un meci interzis cardiacilor, 4-3 (0-2) cu Avântul Reghin, un joc în care de la 0-2 s-a făcut 3-2 și apoi 3-3!

După rezultatul înregistrat la pauză se putea spune că “Soda dragă” a trecut în numai câteva zile de la extaz (calificare în Cupa României cu Unirea Ungheni) la agonie,  contra formației din orașul viorilor. Lupta dusă pe două fronturi i-a istovit pe elevii lui Dan Roman, iar amfitrionii au început jocul fără titularii Al. Giurgiu și Căt. Creț. Un meci nebun în orașul salin, în care după 0-2 la pauză ocnamureșenii au realizat o “remontada” de senzație, ajungând la 3-2 în 22 de minute. Reghinul nu a cedat și a restabilit egalitatea cu 5 minute înainte de final, însă o altă rezervă Ceaca a marcat la ultima fază (90+3) și a declanșat fiesta în tabăra „alb-albastră”. CS Ocna Mureș trăiește o perioadă extraordinară, cu un singur eșec în 7 partide oficale și o calificare istorică în play-off-ul Cupei României.

*Dan Roman: „Avem caracter, la pauză credeam că putem reveni”

Iarăși băieții au dat nevoie de caracter și au luptat până la ultima suflare. Au trecut peste oboseala celor 120 de minute din Cupa României și au reușit să remonteze în două rânduri, la 0-2 și 3-3. La pauză le-am spus că vom reveni, nu am cedat niciun moment, indiferent de scor. Ducem greul pe două fronturi în 18 jucători și 3 portari. Oboseala din meciul cu Unirea Ungheni a lăsat urme, din acest motiv nu am început cu Giurgiu și Creț, dar din motive medicale i-am pierdut pe Gorba și Cimpoieșu”, a spus Dan Roman.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

 

 *0-1, MIN. 8: D: CHIRILĂ a deschis scorul, cu capul,

*0-2, MIN. 40: M. BUCUR a majorat avantajul cu un lob peste portar

*1-2, MIN. 53: SOCACI a redus ecertul cu un șut din unghi, la colțul lung

*2-2, MIN. 68: Al. GIURGIU a egalat din lovitură liberă

*3-2, MIN. 75: Al. GIURGIU a marcat din lovitură de pedeapsă obținută tot de el

*3-3, MIN. 85: D. SUCIU reușește să înscrie

*4-3, MIN. 90+3: CEACA, altă rezervă, a marcat golul victoriei, după o preluare un centrul careului și o piruetă

 

La precedentele două reprezentații interne ocnamureșenii au reușit rezultate extraordinare, 4-0 cu Viitorul Cluj – primul succes în eșalonul tern și calificare în play-off-ul Cupei României, după loviturile de departajare, cu Unirea Ungheni.

Echipe

CS Ocna Mureș: M. Țăranu – Gorba (37, Căt. Creț), Cimpoieșu (46, Al. Giurgiu), Al. Țăranu, D. Mic – Guț/ cpt (71, Ceaca), Paleoca, Socaci – G. Goronea (80, Roman), D. Ghiță (71, Bucșa), Ad. Coman; rezerve Cadar, R. Stângă, Cioargă. Coltor. Antrenor Dan Roman.

Avântul: Bucin – Bugnar, R. Suciu, S. Bucur, Enescu, D. Chirilă, Bujor, T. Truță/ cpt, Vrabie, Șerbănați, M. Bucur; rezerve Raica, Marinescu, Panga, Chirlejan, Ad. Murar. Antrenor Vilmoș Stoica.

Arbitri N. Kemeneș (Baia Mare), Fl. Andrei, Cr. Gozman Pop (ambii Oradea) Observatori C. Danciu (Hunedoara), L. Broscățan (Brașov)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea