Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Bistra, cel mai bun club la Cupa “Alba Carolina” la karate – o competiție organizată de ACS Karate Forever Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala de Sport a Colegiului “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a fost gazda ediției a 4-a a Cupei “Alba Carolina” la karate, o îndrăgită competiție ce a strâns peste 330 de sportivi din toată țara, ce s-au întrecut în probele de kata individual, kumite individual și kata echipe.

Concursul a fost organizat de ACS Karate Forever Alba Iulia, club condus de Shihan Simion Băluță 7 dan și sensei Alina Băluță 3 dan, împreună cu DJS Alba, la festivitatea de deschidere participând, printre alții Claudiu Nemeș (consilier municipal), Radu Urcan (director CSM Unirea Alba Iulia, care de la 1 mai la avea secție de karate, prin preluarea sportivilor de la Karate Forever) și Gligor Traian (primarul comunei Bistra).

Clasamentul pe cluburi a fost următorul: *locul întâi: CSC Bistra (antrenor Viviana Pripon 6 dan); *locul doi: CS Kyudokan Mediaș (antrenor Dorin Anghel 5 dan); *locul trei: CS Petrom & Petrofac Karate Oltenia/Țicleni (antrenor Simion Băluță 7 dan). Pe această cale organizatorii mulțumesc sponsorilor (Carmangeria Vlade, Cora Trade Center și Banca Transilvania Filiala Alba Iulia) care i-au sprijinit de fiecare dată. Următorul eveniment important este stagiul de pregatire de primăvară (29 aprilie – 1 mai), în stațiunea Arieșeni (Vârtop) unde vor fi prezeți 120 de karateka.  Conform Alinei Băluță, președintele ACS Karate Forever Alba Iulia urmează Campionatul Național FRAM-IKU (+12 ani) la Arad (21 mai) și tot în Cetatea Marii Uniri, în 11 iunie, Campionatul Național de Copii FRAM-IKU (-12 ani).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea