Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Crucea Roșie Română lansează un apel de urgență pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Crucea Roșie Română în parteneriat cu Televiziunea Română lansează un APEL UMANITAR DE URGENȚĂ pentru a veni în sprijinul celor afectați, prin donații online pe www.crucearosie.ro și sms la nr. 8829 (2 Eur/sms).

Românii au demonstrat de fiecare dată solidaritate față de semenii lor aflați în dificultate. Îi rugăm și acum să răspundă apelului lansat de Crucea Roșie Română și să devină salvatori pentru sinistrații inundațiilor din ultimele zile” a declarat dl. Silviu Lefter, directorul Crucii Roșii Române.

Crucea Roșie Română a trimis in data de 31 iulie a.c, un transport care conține saci de dormit, cizme de cauciuc, pachete alimentare, precum și pachete igienice către persoanele afectate de inundatii din județele Argeș, Gorj și Vâlcea. Transportul a fost efectuat cu mijloace propii cu sprijinul voluntarilor nostrii. Pachetele provin din depozitul central al Crucii Roșii Române.

Crucea Roșie Română își propune să asiste victimele inundațiilor până când va fi depășită perioada de criză. Pentru sprijinirea operațiunilor și derularea programelor de asistență a sinistraților pe termen mediu și lung, persoanele care vor să se alăture acestei campanii pot face donații on-line pe site-ul oficial al Crucii Roșii Române www.crucearosie.ro sau direct în contul deschis la BRD – Agenția Piața Romană:  RO90BRDE410SV73263084100

Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru transportul ajutoarelor și completarea necesarului de alimente, apă, pături și produse de igienă.

De asemenea, de astazi, persoanele care doresc să contribuie cu alimente greu perisabile pot face donații la sediul Crucii Roșii Filiala Alba situat in Alba Iulia, Str. Bucuresti, nr 16. Alimentele ce pot fi donate sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de pește, apă etc.

Pentru detalii vă rugăm să contactați: Daniel Modoacă, Director Departament Situații de Urgență și Dezastre, tel: 0748.238.018; Ina Pusta, Departament Colectă de Fonduri si Comunicare, tel: 0743.042.252; Adrian Dușa – Director Crucea Rosie Romana Filiala Alba, tel 0722654324.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea