Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Crucea Roșie Alba va înființa primul serviciu privat de Ambulanță din județ. Va oferi transport și la spitale din afara țării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu o experiență considerabilă în acordarea primului ajutor și a intervenției în caz de dezastre, Crucea Roșie Română Filiala Alba face un nou pas prin asigurarea primului serviciu privat de ambulanță din județ și va înființa primul serviciu privat de Ambulanță din județul Alba, potrivit unui comunicat de presă.

Ambulante01Totul cu un singur scop: asistență medicală competentă pentru cei din jurul nostru și pentru binele comunității. Serviciul privat de ambulanță al Crucii Roșii Filiala Alba, aflat în procedură de evaluare și autorizare, va respecta cele mai înalte standarde impuse de autoritățile în domeniu. Pacienții vor fi deserviți de medici de urgență, asistenți medicali şi  ambulanțieri, toți cu o foarte bună pregătire profesională și cu vechime în acest domeniu de activitate.

Colaborarea cu Crucea Roșie Germană, care ne sprijină cu aparatură și materiale sanitare, dar și cu metode de bune practici, reprezintă un avantaj pentru noi ca furnizori de servicii private, dar și pentru cetățeni, care vor beneficia, astfel de servicii de calitate.

Gama de servicii oferită este una largă, de la consultații la domiciliu, la transportul pacientului la cel mai apropiat spital și până la transportul sanitar asistat și specializat la spitale din afara țării.

Ambulanțele care vor fi folosite sunt într-o stare tehnică excepțională, fiind dotate din punct de vedere medico-sanitar corespunzător, cu aparatură de ultimă generație. Putem interveni cu un număr de patru ambulanțe: 2 ambulanțe  – pentru cazurile grave, cu medic, asistent medical  şi ambulanţier, precum și cu 2 ambulanțe  pentru consultații la domiciliu și pentru transport medical neasistat.

După finalizarea etapei de evaluare și autorizare a serviciului privat de ambulanță al Crucii Roșii, precum și după intrarea în relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Alba, vom răspunde prompt și profesionist la solicitările cetățenilor, care vor suna inclusiv la numărul unic de urgență 112. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea