Criminalul din Caracal, tratat REGEȘTE: țigări, sticle de apă și haine curate, scaun pe care să se odihnească

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Criminalul din Caracal, tratat regește: țigări, sticle de apă și haine curate. I s-a oferit un scaun pe care să se odihnească în timpul anchetei, în timp ce unii anchetatori stăteau în picioare

A recunoscut că a ucis și ars două fete tinere, a dus anchetatorii pe mai multe piste false, dar asta nu îl împiedică să se bucure de tratament de invidiat scrie site-ul stiripesurse.ro.  Vorbim de bestia din Caracal, Gheorghe Dincă, care pare să fie tratat regește de anchetatori.

Reamintim că toate operațiunile de căutare la casa lui Dincă au fost amânate preț de câteva zile, timp în care Dincă a fost dus de anchetatori la spital și chiar la INML de unde a încercat să scoată un certificat medico-legal care să ateste că a fost, susține el, agresat de polițiștii care au descins în casa lui. Acum, Dincă are o serie de pretenții care îi sunt satisfăcute zi de zi de anchetatori.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Criminalul le-a cerut oamenilor legii, zi de zi, țigări, sticle de apă și haine curate în care să se schimbe. Oamenii legii nu doar că i-au pus la dispoziție toate aceste lucruri, dar i-au și oferit un scaun pe care să se odihnească în timpul anchetei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Mai mult, dacă scaunele au fost prea puține, anchetatorii au preferat să stea în picioare pentru a-i face loc lui Dincă. Toate acestea în timp ce familia Luizei Melencu nu știe încă dacă fiica lor a fost sau nu ucisă.

Must de Jidvei