Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Crimă șocantă în Grecia: Tânără mămică, ucisă de trei hoți, chiar lângă bebelușul ei de 11 luni. Recompensă de 300.000 de euro pentru informații despre criminali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O mămică tânără din Grecia a fost ucisă de trei bărbați care intraseră în locuința acesteia pentru a o jefui. Caroline Crouch, în vârsta de doar 20 de ani, a decedat chiar lângă bebelușul ei de 11 luni. Polițiștii fac cercetări la momentul actual pentru găsirea ucigașilor, arată DCNEWS.ro.

Spărgătorii, cu cagule pe cap, au pătruns în casa Carolinei și a soțului ei Charalambos Anagnostopoulos, în vârstă de 32 de ani, la Glyka Nera, la nord-est de capitala Greciei. L-au legat pe Anagnostopoulos de un scaun și au urmărit-o pe Caroline care se ascundea în pod cu bebelușul ei de 11 luni.

Detalii cutremurătoare

A fost găsită moartă lângă copil. Caroline a fost bătută și strangulată până la moarte de către cei trei deoarece ar fi ezitat să spună unde sunt banii și bijuteriile. Hoții au amenințat-o în repetate rânduri că îi voi omorî și copilul.

„Spuneți-ne unde sunt banii, vom ucide copilul”, a spus unul dintre spărgători, potrivit soțului femeii.

„I-am implorat. Le-am spus unde vor găsi banii ”, a adăugat el.

Bebelușul, amenințat cu pistolul la tâmplă

Cei trei aveau o armă. Potrivit rapoartelor, la un moment dat aceștia au îndreptat pistolul și spre tâmpla copilului.

„Le-am spus unde ascunsesem banii pentru ca chinul să se termine repede. Am auzit-o pe soția mea țipând în permanență după ajutor, legată de pat. Am țipat amândoi să nu ne rănească. Bebelușul plângea, soția mea plângea în timp ce ei căutau în casă bani și bijuterii. Deodată au părăsit camera și apoi am încetat să mai aud vocea soției mele.”, a mai povestit Anagnostopoulos.

Au omorât și câinele

După crimă, cei trei a plecat cu 15.000 de euro în numerar și mai multe obiecte de valoare. De asemenea, au ucis câinele familiei pentru ca acesta să nu latre și să nu fie prinși de vecini. Anagnostopoulos a reușit să se dezlege câteva ore mai târziu și a sunat poliția.

Surse din poliție spun că, dat fiind faptul că ucigașii au rămas în casă cel puțin o oră și jumătate, cel mai probabil vor fi găsite amprente care să-i ajute să le identifice identitatea. Oamenii legii au preluat deja material genetic de pe hainele victimelor, precum și din unghiile lor, pe care speră că le vor putea folosi în ancheta lor.

Recompensă de 300.000 de euro pentru informații

Ministrul pentru ordine publică, Michalis Chrisochoidis, a anunțat o recompensă de 300.000 de euro pentru orice informații care ar putea duce la capturarea celor trei ucigași.

”Rareori se întâlnește o astfel de barbarie în Grecia, în societatea greacă, chiar și în rândul infractorilor.”, a spus el. ”Am văzut alte câteva crime urâte de-a lungul anilor. Dar asta a fost extrem de brutală și violentă.” a completat.

Rata criminalității în Grecia este relativ scăzută în comparație cu restul Europei. În primele nouă luni ale anului 2020 a scăzut comparativ cu perioada corespunzătoare din 2019, potrivit Poliției Elene (ELAS).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea