Rămâi conectat

Ştirea zilei

CRIMA de la Mediaș: Bărbatul din Alba care și-a ucis soția cu lovituri de cuțit și o rangă, arestat preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbatul în vârstă de 88 ani, născut în județul Alba și domiciliat în municipiul Mediaş, județu Sibiu și-a ucis soția în noapte de 8 februarie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. În baza art. 226 alin. 1 Cpp rap. la art. 223 alin. 2 Cpp şi art. 202 alin. 1, 3, 4 lit. e) Cpp, dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de astăzi, 09.02.2021, și până la data de 10.03.2021 inclusiv, a inculpatului R I, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor prevăzută de art. 188 alin. 1 Cp, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cp. În baza art. 275 alin. 3 Cpp, cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia, inclusiv onorariul apărătorului din oficiu, care se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în minuta instanței.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ cumplită la Mediaș: Un bărbat din Alba și-a ucis soția cu lovituri de cuțit și o rangă

Reamintim că potrivit procurorilor sibieni bărbatul s-a trezit în jurul orei 03.00, să își ajute soția să își schimbe hainele deoarece femeia transpira excesiv din cauza unei afecțiuni medicale. Între cei doi soți a izbucnit un conflict în cadrul căruia, inculpatul a lovit-o pe soția sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a secționat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienței cardio-respiratorii și circulatorii acute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea