Crima de la Blaj: Doi tineri trimiși în judecată în urma omorului unui om al străzii căruia i-au rupt fața și organele interne

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Crima de la Blaj: Doi tineri trimiși în judecată în urma omorului unui om al străzii căruia i-au rupt fața și organele interne

În urma crimei din Blaj de luna trecută, cei doi tineri, presupuși autori, au fost trimişi în judecată pentru omor. Victima acestora, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, nu a putut fi identificată de anchetatori în urma cercetărilor. Când polițiștii și cadrele medicale au ajuns la fața locului, acesta a fost găsit în stare gravă, cu urme puternice de violenţă pe corp, în dimineaţa zilei de 6 septembrie 2020, în municipiul Blaj.

Acesta a fost preluat de echipaje medicale, însă a decedat în drum spre spital. Ulterior, poliţiştii au audiat duminică mai multe persoane pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care bărbatul şi-a pierdut viaţa. Un minor şi un tânăr de 18 ani au fost reţinuţi în urma audierilor de la Parchet.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Din primele cercetări, incidentul s-ar fi produs în urma unui conflict spontan, iscat între victimă şi cei doi tineri. Ruptură de splină, ruptură de pancreas, ruptură de rinichi stâng, fracturi toracice, multiple fracturi craniene. Acestea sunt câteva dintre leziunile suferite de bărbatul ucis cu bestialitate de doi tineri de etnie rromă din Blaj. Cei doi, M. David Denis si V. Claudiu Daniel, de 16 şi 18 ani, au fost arestaţi preventiv în 7 septembrie, pentru 30 de zile. În 28 octombrie au fost trimişi în judecată pentru omor. ”În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 05/06.09.2020, în jurul orelor 01,00, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Blaj, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au exercitat lovituri cu pumnii şi picioarele asupra unei persoane de sex masculin care nu a putut fi identificată până la acest moment.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Victima are aproximativ 40 de ani şi nu a putut fi identificată de criminalişti. Bărbatul are faţa atât de distrusă în urma loviturilor primite încât nu poate fi realizată fotografia care să fie comparată cu datele din sistemul poliţiei. Nu avea asupra sa un document de identitate. Se bănuieşte că a venit la Blaj din altă localitate.

Bărbatul a fost descoperit de un cetăţean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 2.00, care a sunat la 112. Victima a ajuns la serviciul de Urgenţe al Spitalului din Blaj în comă de gradul IV. Avea multiple lovituri faciale, practic nu i se mai vedeau ochii. De asemenea, prezenta fracturi în zona craniului. Personalul medical a reuşit, în prima fază, să îl intubeze, dar pentru că avea răni foarte grave şi trebuiau realizate investigaţii suplimentare s-a decis transferul la spitalul din Târgu Mureş. A fost preluat de o ambulanţă, dar, pe drum a suferit un stop cardio-respirator şi a decedat.

Salvarea s-a întors şi a transportat cadavrul la serviciul de medicină legală din Alba Iulia. Leziunile suferite sunt şocante: ruptură de splină, ruptură de pancreas, ruptură de rinichi stâng, fracturi toracice, multiple fracturi craniene. Practic ochii victimei nu au mai putut fi vizualizaţi de medici şi poliţişti datorită loviturilor aplicate cu piciorul.

Sursa: adevărul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419