Crimă cu sălbăticie într-un sat din Munții Apuseni, județul Alba: Bărbat găsit mort după ce a fost lovit cu pumni și capul în piept și abdomen

Paul Voicu - Primar 2020

O crimă cu sălbăticie a avut loc în comuna Sălciua din Munții Apuseni. Un bărbat de 60 de ani a murit după ce a fost lovit, de mai multe ori, în propria locuință, cu pumnii și capul în piept și abdomen, de către un tânăr de 32 de ani care a intrat fără drept în casa sa.

Potrivit unor surse judiciare, crima s-a produs în noaptea de 8 spre 9 octombrie, iar bărbatul a fost găsit mort în 10 octombrie de către fratele lui.

ELIT

Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool, în urma unui conflict mai vechi iscat între cei doi consăteni, din Sălciua.

Atacatorul a intrat în locuința victimei și i-a aplicat, cu sălbăticie, mai multe lovituri cu pumnii și capul în zona abdomenului, cauzându-i fracturi costale și politraumatisme.

Mihail David - 2020

Din cauza rănilor suferite, victima a decedat, fiind găsită după aproape 24 de ore.

În acest caz suspect este un bărbat de 32 de ani, care a fost reținut de procurori și urmează să fie prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...