Rămâi conectat

Politică Administrație

Creșterea salariului minim pe economie scumpește serviciul de iluminat public din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ședința CL Alba Iulia, din 22 mai, se va supune spre aprobare un proiect de hotărâre privind majorarea preţurilor unitare şi tarifelor pentru activitatile serviciului de iluminat public executate de către S.C. Flash Lighting Services S.A.

Documentul administrativ a fost întocmit în urma solicitării făcute de firmă, care a arătat că în urma creșterii salariului minim pe economie, au crescut și cheltuielile pentru activitățile cuprinse în contractul de concesionare:

”În baza prevederilor Ordinului A.N.R.S.C. nr. 77/2007 și a prevederilor contractuale, SC. Flash Lighting Services SA a întocmit fișele de fundamentare, pentru serviciul de iluminat public a cheltuielilor pentru 346 de activități în parte pe baza cheltuielilor materiale, cheltuielilor salaríale și a cheltuielilor operaţionale – actualizate cu indicele de inflaţie de 100.22%, pe perioada decembrie 2016 – decembrie 2017 și cu indicele de creştere a salariului minim pe economie. Actualizarea activității de modernizare cuprinde în afara cheltuielilor materiale și a cheltuielilor operaţionale – ’’cheltuielile cu munca vie” – cheltuielile salariate care au crescut, în baza legislaţiei specifice, de la 1.450 de lei/luna, la 1.900 de lei/lună”, se arată în memoriul tehnico- economic prin care concesionarul serviciului justifică oportunitatea modificării valorii aferente activităţilor serviciului de iluminat public.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat de majoritatea consilierilor locali, noile preţuri şi tarife se vor aplica la Contractul de delegare prin concesionare a serviciului de iluminat public din Municipiul Alba lulia începând cu luna mai 2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea