Creșa din Municipiul Blaj, reabilitată și extinsă. Licitația pentru proiectul de peste 1.910.000 de lei, lansată în SEAP

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Creșa din Municipiul Blaj, reabilitată și extinsă. Licitația pentru proiectul de peste 1.910.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Blaj a lansat în SEAP o licitație pentru atribuirea contractului având ca obiect lucrări de construcții și achiziționarea de echipamente cu montaj si montaj aferent pentru proiectul de investitie “extindere, reabilitare si dotare Creșă la nivelul municipiului Blaj”

Lucrările necesare a fi executate pentru reabilitarea, extinderea și dotarea creșei municipiului Blaj cuprind următoarele categorii de lucrări:

ELIT
  1. Lucrări instalații termice
  2. Izolare acustică
  3. Extinderea suprafeței creșei
  4. Extinderea etajului și a sălilor de clasă
  5. Finisaje interioare și exterioare
  6. Reabilitare creșă
  7. Achiziții de echipamente cu montaj si montaj aferent

Rezultatul achizitiei lucrărilor va fi :

O creșă din categoria infrastructurii anteprescolare extinsă de la o suprafață desfașurată existentă de 1083,00 mp la momentul implementării proiectului, la o suprafata desfașurată de 1587,74 mp la finalul implementării proiectului.

Durata de realizare a lucrărilor este de 10 luni de la emiterea ordinului de începere a executiei. Achiziția nu include dotările (mobilier, echipament de joaca etc), care vor fi achiziționate separat.

Numărul de zile până la care ofertanții pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 6 zile.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419