Rămâi conectat

Actualitate

Crăciun încărcat pentru salvamontiști: 27 de persoane salvate în 24 de ore. Câte apeluri au fost primite de Salvamont ALBA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Crăciun încărcat pentru salvamontiști: 27 de persoane salvate în 24 de ore. Câte apeluri au fost primite de Salvamont ALBA

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 19 apeluri prin care erau solicitaţi să intervină de urgenţă, cele mai multe fiind în Braşov – cinci. În urma acestor acţiuni, 27 de persoane au fost salvate.

Potrivit reprezentanţilor Salvamont România, în ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 19 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cele mai multe apeluri – cinci – au fost pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte două pentru Salvamont Prahova – Buşteni şi Salvamont Lupeni şi câte un apel pentru Salvamont Sinaia, Salvamont Prahova, Salvamont Gorj, Salvamont Râşnov, Salvamont Cluj, Salvamont Vrancea, Salvamont Alba, Salvamont Sibiu, Salvamont Neamţ şi Judeţul Buzău.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 27 persoane, dintre acestea 6 au fost predate la Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi una la IML”, au transmis, sâmbătă dimineaţă, reprezentanţii Salvamont.

Totodată, s-au primit 25 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des

Unirea Ziarul

Publicat

în

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des Potrivit unui proiect de modificare a Codului Rutier, septuagenarii vor fi obligați să repete analizele medicale pentru carnet o dată la cinci ani, iar octogenarii, din doi în doi ani. Parlamentarii care au venit cu această inițiativă spun că astfel vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea