FOTO: Cowboy şi muzică country-rock cu Desperado la Goldies Pub

Goldies Pub nu se dezminte. Deabia a apărut pe firmamentul marilor cluburi de distracţie cu muzică live din Alba Iulia şi deja este pe val. După ce la inaugurare a concertat trupa Nightlosers, sâmbătă seara administratorii localului au adus o altă trupă de mare succes. Este vorba despre celebra trupă Desperado, singura formaţie de country-rock din România.

Zeci de albaiulieni, fani ai trupei, s-au adunat aici pentru a-i asculta şi a se distra alături de ei. Petrecăreţii, de toate vârstele, au abordat stilul country şi nu au ezitat să-şi pună pălăriile de cowboy şi eşarfele la gât.  “Lenea”, “Am cazanul meu”, “La fel ca tata “sau “Promit că nu mai beau” au fost câtvea dintre piesele pe care publicul le-a fredonat alături de aceştia.

Trupa Desperado a fost înfiinţată în 1998 şi încă de la albumul de debut, intitulat ”Promit că nu mai beau”, Desperado şi-a definit un stil original nu numai datorită muzicii, cât şi prin textele pline de umor desprinse din viaţa de zi cu zi, abordând probleme delicate din societatea actuală precum escapade extraconjugale, consumul excesiv de alcool şi alte diverse comportamente umane.

FOTO: Florin MĂRGINEAN

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...