Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Cowboy şi muzică country-rock cu Desperado la Goldies Pub

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Goldies Pub nu se dezminte. Deabia a apărut pe firmamentul marilor cluburi de distracţie cu muzică live din Alba Iulia şi deja este pe val. După ce la inaugurare a concertat trupa Nightlosers, sâmbătă seara administratorii localului au adus o altă trupă de mare succes. Este vorba despre celebra trupă Desperado, singura formaţie de country-rock din România.

Zeci de albaiulieni, fani ai trupei, s-au adunat aici pentru a-i asculta şi a se distra alături de ei. Petrecăreţii, de toate vârstele, au abordat stilul country şi nu au ezitat să-şi pună pălăriile de cowboy şi eşarfele la gât.  „Lenea”, „Am cazanul meu”, „La fel ca tata „sau „Promit că nu mai beau” au fost câtvea dintre piesele pe care publicul le-a fredonat alături de aceştia.

Trupa Desperado a fost înfiinţată în 1998 şi încă de la albumul de debut, intitulat ”Promit că nu mai beau”, Desperado şi-a definit un stil original nu numai datorită muzicii, cât şi prin textele pline de umor desprinse din viaţa de zi cu zi, abordând probleme delicate din societatea actuală precum escapade extraconjugale, consumul excesiv de alcool şi alte diverse comportamente umane.

FOTO: Florin MĂRGINEAN

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea