Rămâi conectat

Ştirea zilei

COVID-19 lovește familia primarului din Cugir. Adrian Teban: „Cu responsabilitate putem opri răspândirea virusului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, primarul Cugirului, Adrian Teban, spune că una din fiicele sale, a fost depistată pozitiv la infecția cu noul coronavirus, după ce a participat la un majorat, apoi cu un grup de tineri au plecat în vacanță.

„Pentru că este campanie și pentru că suntem în stare de alertă datorită COVID, doresc să vă împărtășesc un episod recent din viața mea pentru a evita alte speculații.

Una din fiicele mele a participat la un majorat dupa care cu un grup de tineri au plecat în vacanță. La întoarcere ne-a informat ca avea anumite simptome specifice și am hotarât sa stea izolata, separat de noi la apartament până la clarificarea situatiei. Ulterior in urma testarii s-a confirmat ca este vorba de COVID. Ea s-a internat și urmează tratament conform medicului curant. Eu și soția mea ne-am testat și am ieșit negativ. Cu responsabilitate putem opri răspândirea virusului”, a scris Adrian Teban pe facebook.

FOTO: facebook – Adrian Teban


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea