Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Corpodean, Damian şi Nichimiş – candidaturi pentru şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AJF Alba Corpodean 24Astăzi, la ora 15.00, expiră termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile la şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, programate duminică 8 iunie. În cursa pentru funcţia de preşedinte vor fi trei persoane, Sorin Corpodean (ce conduce AJF Alba din 1999), Augustin Damian – actualul vicepreşedinte şi Iulian Nichimiş (secretar general al AJF Alba în perioada 2003-2013), persoane care s-au aflat în aceeaşi echipă până vara trecută.

*Nichimiş: „o să candidez”

Actualmente în staff-ul administrativ al prim-divizionarei „U” Cluj, la Centrul de Copii şi Jjuniori al „şepcilor roşii”, Iulian NichiAJF Alba sedinta 19miş s-a decis să-l concureze pe Sorin Corpodean, fostul său colaborator timp de un deceniu. „În linii mari mi-am creionat proiectul referitor la fotbalul din Alba. Dacă voi fi propus de membrii afiliaţi, mă gândesc să candidez la funcţia de preşedinte”, a declarat Iulian Nichimiş, coleg de echipă la Unirea Alba Iulia, ca şi jucător cu Sorin Corpodean.

*Damian: „în cadrul AJF Alba s-au petrecut lucruri ciudate în ultimii 4 ani”

Vicepreşedintele AJF Alba, Augustin Damian şi-a anunţat de luni bune intenţia de a candida la vârful Asociaţiei Judeţene de Fotbal, dar şi-a depus actele doar joi. Acesta s-a arătat deranjat de problema majoră a statutului AJF Alba, organism care funcţionează după statutul din 2005, deşi a fost votat un altul în 2011 (vezi cazul prim-vicepreşedintelui Ioan Moldovan). „La momentul respectiv, FRF ne-a semnalat printr-o adresă acest aspect, în 2011 s-au făcut alegeri şi atunci s-a votat un nou statut. Acum 5-6 luni am întrebat despre problema respectivă şi ni s-a transmis în Biroul Executiv că a fost depus cel din 2011 la Judecătoria din Alba Iulia, dar nu au ieşit actele”, a afirmat Damian. „Ultima dată când am discutat, domnul preşedinte AJF Alba cupa 7Corpodean ne-a spus că statutul aprobat de Adunarea generală în 2011 nu a fost depus niciodată în instanţă, rezultând o situaţie controversată în privinţa prim-vicepreşedintelui Ioan Moldovan”, a mai punctat Damian. „Probabil se gândeşte că în statutul din 2005 există un punct care să-l ajute, întrucât pentru funcţia de preşedinte era nevoie de studii superioare de lungă durată, iar în 2011 se specifica doar «studii superioare». Aşadar, totul a fost ilegal la Biroul Executiv al AJF Alba, dar nu din vina lui Ioan Moldovan. Este de râsul curcilor… În cadrul AJF Alba s-au petrecut lucruri ciudate în ultimii 4 ani”, a încheiat Augustin Damian (foto), fost arbitru în Liga 1, actualmente consilier local al municipiului Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea