Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Coronavirusul lovește fotbalul românesc: Un angajat al clubului Dinamo confirmat pozitiv cu COVID-19

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Dinamo a fost afectat de COVID-19. Cătălin Clincea, magazionerul echipei din „Ștefan cel Mare”a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

În România, de la debutul epidemiei de COVID-19 au fost diagnosticaţi 20.495 de pacienţi, din care trei sferturi, peste 15.000, s-au vindecat. Un număr de 1.360 de români au murit, conform Grupului de Comunicare Strategică. Reacția LPF: „Se va lansa o anchetă epidemiologică”

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a comentat despre acest caz. Se va lansa o anchetă epidemiologică.

„Campionatul merge mai departe. Cazul respectiv nu e din rândul jucătorilor. Nu e un caz din rândul jucătorilor sau din staff-ul medical, suntem în contact cu clubul Dinamo. Am fost informaţi că medicul clubului încearcă să ia contact cu DSP, iar DSP, care e competentă, va lansa o anchetă epidemiologică. În cadrul anchetei epidemiologice, se vor stabili persoanele, care au luat contact. Contact apropiat! E foarte important.

Pâna la momentul finalizării anchetei epidemiologice, clubul nu poate fi programat! Nu există un termen legal pentru finalizarea anchetei epidemiologice.

Ce variante are Dinamo pentru meciul contra Chindiei Târgoviște

Variantele pentru Dinamo sunt: se finalizează până la momentul programării meciului, prima varianta, şi se joacă. Nu se finalizează ancheta epideomilogică şi se amână meciul sau se finalizează ancheta şi se stabilesc cei cu care a luat contact, iar meciul intră la reprogramare. Dacă se stabileşte mai devreme că jucătorii au avut contact cu persoana respectivă, aceştia intră în izolare 14 zile şi partida nu se mai poate disputa.

Până la momentul finalizării anchetei epidemiologice, nu se programează partida”, a spus Justin Ştefan conform Telekom Sport.

Sursa:prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea