Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

ASTĂZI: Corina va concerta la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic „ Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 23 noiembrie 2012, Colegiul Economic „Dionisie Pop Marţian”din Alba Iulia organizează Balul Bobocilor. Spectacolul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, cu începere de la ora 18.00, iar afterparty-ul va avea loc în Club Stage, începând cu ora 21.30. Invitatul special al Balului este Corina, una dintre cele mai în vogă artiste din România, alături de care va mixa Dj Rareş.

Balul Bobocilor al Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia îi va avea ca protagonişti pe următorii boboci: Muntean Olimpiu, Popa Sonia, Roxana Bolea, Alexandru Mihnea, Maria Bucerzan, Sergiu Drăgan, Bogdan Joldeş, Oana Galdea, Eduard Doncuţ, Luana Fărcaş, Marius Vîjdea şi Mădălina Mara. Aceştia vor evolua pe scenă în probe de dans, prestaţie  scenică şi alte probe surpriză pregătite de organizatori.

„Balul Bobocilor reprezintă pentru Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia o tradiţie care se păstrează din generaţie în generaţie de elevi, care aduce plus valoare instituţiei de învăţământ prin implicarea elevilor săi în momete artistice, de actorie şi dans, formând un spectacol exclusiv din talentele elevilor liceului. Acest eveniment a fost şi va rămâne unul cu elevi şi pentru elevi în care spiritul de competiţie este cultivat elevilor de clasa a IX-a încă din primele luni în care păşesc în liceu”, transmit organizatorii.

 Evenimentul este organizat de Consiliul Şcolar al Elevilor din Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian”  Alba Iulia împreună cu elevii claselor a XII-a, având ca parteneri Primăria Municipiului Alba Iulia, DarioSergio Games, S.C. Elit S.A, Alpin57 Lux şi Oriflame România, iar printre partenerii media se află şi Ziarul Unirea.

Preţul biletului de intrare este de 15 lei. Pentru mai multe informaţii şi rezervări de mese, relaţii la nr. de tel.: 0746405241 sau  0745195437.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea