Rămâi conectat

Curier Județean

Copiii Grădiniței nr. 12 din Alba Iulia au realizat activități umanitare înaintea Sărbătorilor Pascale – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preșcolarii însoțiți de doamnele educatoare, au participat la Sf. Liturghie oficiată în Biserica Sfântul Mare Mucenic Mina, unde părintele paroh Emil Jurcan i-a primit cu toată dragostea și i-a împărtășit cu Sfintele Taine. 

Activitatea face parte din cadrul parteneriatului „Micul creștin”, pe care grădinița îl desfășoară în colaborare cu Biserica Sf. M. Mc. Mina și Seminarul Teologic Ortodox Mitropolit Simion Ștefan din Alba Iulia.

Cu sprijinul părinților și al copiilor din grădiniță, s-a realizat și o frumoasă activitate umanitară, sub genericul „Dăruind vei dobândi!”, activitate cuprinsă în cadrul aceluiași proiect „Micul creștin”.

Copiii au adus la grădiniță numeroase alimente și dulciuri, iar apoi trei dintre grupele mari din grădiniță i-au vizitat pe copiii de la casele de tip familial „Izvorul Tămăduirii” din Oarda de Jos și ”Sf. Vasile cel Mare” din Alba Iulia, dăruindu-le cu bucurie și dragoste darurile pregătite. Copiii au făcut cunoștință, s-au jucat împreună, s-au împrietenit, au cântat cântece și au recitat poezii.

În acest mod, preșcolarii învață să își iubească semenii, să fie darnici, să îi ajute pe cei aflați în nevoie, întrucât virtuțile creștine se clădesc și se lucrează încă din pruncie prin faptele dragostei și milosteniei.

Prof.inv presc Decean Ioana Delia

Responsabil PR al GPP Step by Step nr 12 Alba Iulia

[nggallery id=2017]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul Un tânăr alcoolizat din Dolj a fost REȚINUT de polițiștii din Alba după ce a rănit un bărbat din Șibot, cu cuțitul, în timpul unui scandal.  Citește și: Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea