Rămâi conectat

Curier Județean

Copiii din Cugir sunt sărbătoriţi cu o zi mai devreme

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria şi Casa de Cultură Cugir, în parteneriat cu instituţiile şcolare organizează vineri, cu ocazia Zilei Copilului o serie de manifestări artistice şi sportive dedicate celor mici. Pe lângă acţiunile deja cunoscute, copiii vor avea parte şi de câteva momente inedite cum ar fi „Târgul copiilor” şi un spectacol stradal cu animatori.

Trebuie spus că organizatorii au conceput două variante de programe, în funcţie de vremea de afară.

Astfel, dacă soarele va fi de partea celor mici, manifestările se vor derula pe Bulevardul Alexandu Sahia, unde vor avea loc competiţii de şah, biciclete şi role, atletism, cross, streat ball, karate, carturi, desene pe asfalt şi binenţeles, „Târgul copiilor”, care le oferă celor mici, posibilitate de a-şi comercializa sau de a da la schimb jucării, cărţi, reviste şi alte lucruri. În acest sens organizatorii vor amplasa mici tarabe care vor crea această senzaţie de târg al copiilor.”

Dacă va ploua desenele pe asfalt şi concursurile de biciclete şi role se vor amâna, iar restul manifestărilor se vor desfăşura la Casa de Cultură.

Vor fi şi competiţii care, indiferent de vreme, îşi păstrează locaţia, adică sălile de sport de la şcoli care vor găzdui meciurile de fotbal, handbal, tenis de câmp.
O altă noutate  cuprinsă în program este spectacolul stradal cu animatori oferit de Teatru Reflector din Cluj.

Evenimentele se vor desfăşura între orele 14.00 – 19.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea