Control în trafic la Blaj, efectuat de polițiști împreună cu RAR. Patru șoferi amendați, pentru defecțiuni tehnice la mașini

Poliţiştii din Blaj, împreună cu  RAR –ul, au organizat miercuri o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 20 de autovehicule, la 4 dintre ele fiind constatate defecţiuni tehnice.

La data de 25 octombrie a.c., poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

ELIT

Cu această ocazie, au fost  controlate 20 de autovehicule, la 4 fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi  contravenţional.

Alţi 7 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.740 lei.

Totodată, pentru două dintre autovehiculele identificate cu defecţiuni, au fost retrase certificatele de înmatriculare.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...