Rămâi conectat

Curier Județean

Contractul pentru consolidarea podului peste Mureș, între Aiud și Ciumbrud a fost semnat. O nouă investiție în infrastructura din județul Alba.

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a postat în mediul online un anunț referitor la semnarea contractului penrtru consolidarea podului peste Râul Mureș, între Aiud și Ciumbrud.

„S-a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de consolidare a podului de peste Râul Mureş, situat pe DJ107 E, între localitățile Aiud și Ciumbrud”, a scris Ion Dumitrel pe pagina sa de socializare.

Podul are o vechime de peste 60 de ani, iar până în prezent au fost executate doar lucrări de întreţinere curentă şi periodică, prezentând astfel deficienţe (infiltraţii, stratul de acoperire deteriorat, calea de pod cu denivelări, crăpături şi fisuri, iar parapetul şi calea de trotuare sunt deteriorate), care fac ca traficul auto şi pietonal să nu se desfăşoare în condiţii de siguranţă şi confort.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea