Contract de peste 50.000 de lei încheiat de Mugurel Liviu Sârbu, pentru 30 de zile de consultanță juridică

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

*Contractul semnat de fostul primar al Sebeșului, în anul 2010, face obiectul unei anchete efectuate de Poliţia Municipiului Sebeş – Compartimentul de Investigare a Fraudelor

Consiliului Local al Municipiului Sebeş se constituie parte civilă în cauza ce formează obiectul dosarului penal nr. 1172/P/KM din 1 februarie 2013, aflat în stadiul de cercetare de către, Poliţia Municipiului Sebeş – Compartimentul de Investigare a Fraudelor.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ancheta vizează contractul de servicii încheiat în anul 2010, de fostul primar al Sebeșului, Liviu Mugurel Sârbu, cu firma de consultanță juridică SC VCM Legal Consulting SRL. Potrivit reprezentanților primăriei, firma urma să încaseze suma de 50.640 de lei (TVA inclus), pentru servicii juridice prestate pe o perioadă de 30 de zile.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Din acești bani suma de 12.660 a fost plătită a doua zi după încheierea contractului. De menționat că respectivul contract a fost încheiat în aceeași zi în care oferta a fost depusă, alături de alte două (ale unor avocați tot din București), la registratura primăriei, fără să fie întocmit vreun referat sau un act din care să rezulte că s-a realizat o analiză a celor 3 oferte.

Citiți integral referatul de specialitate privind încheierea acestui contract, întocmit de șeful Biroului Contencios juridic și administraţie din Primăria Sebeș, Ionela Maxim, pe sebesinfo.ro

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

6 Comentarii

cristina 21 aprilie 2013 at 20:03

waaaau! ce tare! „șeful Biroului Contencios juridic și administraţie din Primăria Sebeș, Ionela Maxim”. super! da precis ea a intocmit referatul? s-a ajuns tipa! sau vorba ei…”a venit si vremea mea”. hahahaha!

anonim 22 aprilie 2013 at 10:02

Chiar tare , s-au ajuns ******* si ******** Sebesului cu 10 clase si liceu la seral , apoi restul , dar voi stiti acel proverb dragi cititori „Prostul nu-i prost destul daca nu este si fudul”, asta referitor la articolul postat pe SebesInfo de (in”culta Ionela Maxim)

gogu 22 aprilie 2013 at 22:54

Daca gogu, fostul primar are vreo vina, ar trebui sa plateasca frauda, plus dobinda la zi a sumei prejudiaita si sentinta instantelor de judecata, dar daca vreun sau vreo detractoare fara minte, declara ce nu stie, pietrele de pe valea Sebesului s-ar putea sa nu ajunga.

sebesan 23 aprilie 2013 at 21:37

domn primar a fost si este un arogat tanpit,el le stie pe toate restul sant prosti toti,daca lati auzit la radio ardelean ieri cat de frumos minte,ce proiecte inteligente a facut,ca este defaimat de diferite articole in presa,marea problema este ca de fapt nu stim aproape nimic din cate nelegalitati a facut cand el era primar si daca domnu primar DANCILA ar avea sange in instalatie sa comande un control de audit in primarie,cred ca o sa ramanem uimiti de ce descopera!!!!!!!

calin ardelean 23 aprilie 2013 at 22:23

magarelu ar trebui tras la raspundere,nu acoperit,daca dancila nu vrea sa fie complice cu gainarel..

Nelu C. 25 aprilie 2013 at 8:45

Daca asta este atitudinea unor sebeseni fata de un primar, zau ca merita ceea ce au. Domnul Sarbu are scoala cat toti cei care scriu aici. Un doctorat este mai mult decat o facultate. Il cunosc pe domnul Sarbu. Este un om serios si muncitor. Un tip inteligent. Deocamdata are prezumtia de nevinovatie.
Noi, romanii ,nu o s-o ducem mai bine pana cand nu ne vom respecta conducatorii. Si pana cand nu ne vom ruga pentru ei, ca Bunul Dumnezeu sa le lumineze mintea sa faca lucruri bune.
Desi nu-mi place ce se intampla in Parcul Arini, unde e lasat totul in paragina dintr-o ambitie prosteasca, nu pot fi de acord cu cei care arunca cu noroi intr-un om al Sebesului.

Comentariile sunt oprite