// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Contra Avântului Reghin, Industria vrea să rupă blestemul jocurilor de la Galda

Industria Galda, “campioana deplasărilor” în Seria a 5-a, cu 29 de puncte externe (dublul celor cucerite pe teren propriu) are parte de două întâlniri consecutive în fața fanilor, unde nu se simte deloc confortabil.

Mai întâi miercuri, de la ora 17.00, cu Avântul Reghin (locul 10, 28 de puncte), iar apoi sâmbătă, 28 aprilie, când se va derula un nou derby “de Alba”, cu Performanța Ighiu. Practic disputa cu reprezentanta “orașului viorilor” este între două derby-uri “de Alba”, cel de la Cugir (câștigat de Industria în minutul 90) și cel cu trupa condusă de Mihai Manea.

Împotriva Avântului (ce are o victorie în 8 jocuri din primăvară și numai două puncte în ultimele 5 întâlniri) vor absenta D. Lupșan – suspendat, Cioară – probleme la inghinali (se speră în recuperarea lui Bedelean). Avântul se află în fața celei de-a treia dispute consecutive cu o echipă din Alba, după 0-1 cu Metalurgistul Cugir și 0-3 cu Performanța Ighiu, ambele la Reghin. “Întâlnim o formație bună de Liga a 3-a, masivă, care cu siguranță va dori revanșa după victoria noastră netă din tur (na – 5-0 pentru Industria). Ne dorim să nu mai avem neșansa din precedentele întâlniri de acasă, pentru a reuși să ne impunem şi în fața fanilor”, a spus Paul Ciucă, antrenorul echipei situate pe locul al 4-lea, cu 43 de puncte.

Dan HENEGAR