Rămâi conectat

Sport

Contra Avântului Reghin, Industria vrea să rupă blestemul jocurilor de la Galda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda, “campioana deplasărilor” în Seria a 5-a, cu 29 de puncte externe (dublul celor cucerite pe teren propriu) are parte de două întâlniri consecutive în fața fanilor, unde nu se simte deloc confortabil.

Mai întâi miercuri, de la ora 17.00, cu Avântul Reghin (locul 10, 28 de puncte), iar apoi sâmbătă, 28 aprilie, când se va derula un nou derby “de Alba”, cu Performanța Ighiu. Practic disputa cu reprezentanta “orașului viorilor” este între două derby-uri “de Alba”, cel de la Cugir (câștigat de Industria în minutul 90) și cel cu trupa condusă de Mihai Manea.

Împotriva Avântului (ce are o victorie în 8 jocuri din primăvară și numai două puncte în ultimele 5 întâlniri) vor absenta D. Lupșan – suspendat, Cioară – probleme la inghinali (se speră în recuperarea lui Bedelean). Avântul se află în fața celei de-a treia dispute consecutive cu o echipă din Alba, după 0-1 cu Metalurgistul Cugir și 0-3 cu Performanța Ighiu, ambele la Reghin. “Întâlnim o formație bună de Liga a 3-a, masivă, care cu siguranță va dori revanșa după victoria noastră netă din tur (na – 5-0 pentru Industria). Ne dorim să nu mai avem neșansa din precedentele întâlniri de acasă, pentru a reuși să ne impunem şi în fața fanilor”, a spus Paul Ciucă, antrenorul echipei situate pe locul al 4-lea, cu 43 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea