Continuă investițiile în infrastructură la Sebeș: Lucrări de modernizare pe patru străzi din municipiu și din localitățile aparținătoare

Investițiile în infrastructură continuă atât pe raza Municipiului Sebeș, cât și a localităților aparținătoare. Ultimul strat de asfalt a fost turnat zilele trecute pe Uliţa de Sus din Lancrăm.

Proiectul de modernizare a străzii a cuprins lucrări de reabilitare a carosabilului, realizarea de trotuare și accese către proprietățile cetățenilor, rigole pentru scurgerea apelor, montarea de cămine și de apometre, realizarea rețelei de canalizație cabluri.

ELIT

Tot în Lancrăm, pe Ulița de Mijloc, s-a început decopertarea străzii, având în vedere că au fost finalizate intervențiile pentru schimbarea conductelor de gaz și realizarea canalizației tehnice.

Pe strada Crișan din Sebeș lucrările sunt aproape de termenul final, însă executantul va fi nevoit, la solicitarea primăriei, să intervină cu rectificări în câteva zone.

Mihail David - 2020

Pe strada Mihai Eminescu din Petrești, s-a intensificat ritmul lucrărilor, la ora actuală intervenindu-se la trotuare și rigole.

Toate cele patru străzi fac parte dintr-un obiectiv de investiții susținut de Primăria Municipiului Sebeș, iar valoarea totală a lucrărilor executate până în prezent este de circa 2,6 milioane de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...