Continuă controalele pentru prevenirea răpândirii noului coronavirus: 234 de agenți economici și 104 de mijloace de transport în comun din Alba, verificate în ultimele 48 de ore

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Continuă controalele pentru prevenirea răpândirii noului coronavirus: 234 de agenți economici și 104 de mijloace de transport în comun din Alba, verificate în ultimele 48 de ore.

În ultimele 48 de ore, au fost verificați 234 de agenți economici și 104 de mijloace de transport în comun, în cadrul acțiunii care vizează modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă. Controalele, organizate sub autoritatea prefectului, vor continua .

ELIT

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au continuat activitățile de verificare privind respectarea normelor legale impuse în contextul situației actuale.

Astfel, în ultimele 48 de ore, au fost verificați 234 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor de distanțarea socială, în zonele aglomerate de pe raza administrativ-teritorială a județului Alba.

De asemenea, au fost verificate 104 mijloacele de transport în comun, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

În urma controalelor au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, din care 9 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, potrivit Legii 55/2020 și 4 la Legea 61/1991 pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Controalele, organizate în sistem integrat, vor continua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

gogu 29 iulie 2020 at 13:53

aiureli…mergeti si face verificari fara mare tam-tam si veti gasi ca la Kaufland, Selgros, Lidl (deci supermarketuri) nu se respecta regulile nici de clienti dar, mai grav, nici de catre angajati. Acum o ora am fost la Kaufland si nici temperatura nu se mai lua…
Tara lui Papura Voda si ne mai miram ca ne imbolnavim pe capete…..

Comentariile sunt oprite