Continuă acțiunile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus în Alba: 129 de agenți economici și 147 de mijloace de transport verificați în ultimele două zile

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Continuă acțiunile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus în Alba: 129 de agenți economici și 147 de mijloace de transport au fost verificați în ultimele două zile.

În ultimele două zile, au fost verificați 129 de agenți economici și 147 de mijloace de transport, în cadrul acțiunii care vizează modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă. Controalele, organizate sub autoritatea prefectului, vor continua .

USR - Alegeri parlamentare 2020

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică, Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au continuat activitățile de verificare privind respectarea normelor legale impuse în contextul situației actuale.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Astfel, în ultimele 48 de ore au fost verificați 129 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară și a celor de distanțare socială, în zonele aglomerate de pe raza administrativ-teritorială a județului Alba.

De asemenea, au fost verificate 147 de mijloacele de transport, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

În urma controalelor au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală potrivit Legii 55/2020.

Reamintim cetățenilor recomandarea de a respecta măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419