Rămâi conectat

Curier Județean

Continuă acțiunile pentru prevenirea răspândirii COVID-19 în Alba: 80 de agenți economici și 121 mijloace de transport verificați în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Activitățile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr 55 din 2020, referitor la unele măsuri pentru prevenirea și combatere  efectelor pandemiei de COVID-19 sunt continuate de către Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

În ultimele 24 de ore, la activitățile desfășurate au participat 210 polițiști și polițiști locali, alături de lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus și au fost controlate 80 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 121 de mijloace de transport din care 76 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 2.702 persoane.

Echipele de control au depistat și sancționat 79 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și una care nu a respectat obligațiile care revin din măsura carantinării, urmare a faptului că a fost contact cu o persoană infectată.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare, organizată în Alba Iulia, au fost verificate 51 de societăți comerciale, 57 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate 369 de persoane. Au fost depistate 13 persoane care nu purtau masca de protecție sanitară.

În perioada imediat următoare, vor fi intensificate verificările în locurile publice aglomerate, în zona piețelor și a supermarketurilor, în scopul respectării normelor de prelecție sanitară, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie

Bera Larisa

Publicat

în

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie Sâmbătă, 03 august 2024, ora 16.00, în cadrul Festivalului Truck Tuning Art de la Alba Iulia, va avea loc o strângere de fonduri pentru a sprijini un coleg de breaslă, șoferul de camion Adrian Păun, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea