Rămâi conectat

Curier Județean

Consultare publică la Sebeș: Elaborarea strategiei de dezvoltare 2021-2027. Sebeșenii sunt invitați să completeze un chestionar care durează 3 minute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Sebeș a demarat procesul de elaborare a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) pentru perioada 2021-2027.

În acest context, pentru culegerea informațiilor, a ideilor de proiecte, a opiniilor și observațiilor, cetățenii sunt invitați să completeze un chestionar de lucru care poate fi accesat atât pe site-ul www.primariasebes.ro, cât și pe platformele de socializare.

Completarea chestionarului durează maximum 3 minute. De asemenea, primăria are dedicată și adresa de email: [email protected].

În cadrul procesului de consultare publică se vor identifica principalele provocări de la nivelul municipiului, asigurându-se includerea nevoilor identificate în viitoarea strategie de dezvoltare și realizarea unui consens în ceea ce privește planificarea dezvoltării Municipiului Sebeș.

Primarul Dorin Nistor le transmite mulțumiri tuturor cetățenilor care aleg să se implice în consultarea publică propusă pentru dezvoltarea viitoare a Sebeșului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea