Rămâi conectat

Politică Administrație

Consiliului Judeţean Alba finanțează lucrările de alimentare cu apă la Cut, Şpring, Doştat, Răhău, Daia Română și Abrud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Luni 18 martie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, împreună cu conducerea  APA – CTTA, şi cu primarul comunei Cut au decis asocierea în vederea demarării lucrărilor de alimentare cu apă în comuna Cut.

Potrivit  acestei asocieri, Primăria Cut asigură achiziţionarea materialelor iar Consiliul Judeţean Alba, prin APA – CTTA, asigură partea de manoperă şi execuţie. Reţeaua de aducţiune se întinde pe circa 7,5 Km.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Alba, “până la sfârşitul lunii  martie va fi finalizată şi evaluarea ofertelor tehnice a participanţilor la licitaţia pentru alimentarea cu apă a sistemului microregional de alimentare cu apă a localităţilor Şpring, Doştat şi Răhău. Săptămâna viitoare, pe primii 2 Km. de aducţiune la Daia Română vom avea şi apă. Lucrările au demarat în urmă cu două săptămâni, iar la final aducţiunea se va întinde pe circa 23 de Km.

Totodată, Consiliul Judeţean Alba a bugetat contribuţia pentru lucrările de alimentare cu apă a oraşului Abrud, unde valoarea investiţiei este de circa 1 milion de euro. Un  memoriu în acest sens, va fi înaintat şi M.D.R.T., astfel încât aducţiunea cu apă să fie finanţată şi din fonduri guvernamentale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD Alba: „Cetățenii din zona Apuseni necesită o protecție adecvată în situațiile de urgență!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD Alba: „Locuitorii din zona Apuseni necesită o protecție adecvată în situațiile de urgență!” Am avut ocazia să prezint în Parlamentul României solicitarea cetățenilor din Munții Apuseni, pe care am înregistrat-o în timpul audiențelor de la cabinetul meu parlamentar din orașul Câmpeni. De această dată, moții au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare