Rămâi conectat

Politică Administrație

Consiliului Judeţean Alba finanțează lucrările de alimentare cu apă la Cut, Şpring, Doştat, Răhău, Daia Română și Abrud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni 18 martie a.c., preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, împreună cu conducerea  APA – CTTA, şi cu primarul comunei Cut au decis asocierea în vederea demarării lucrărilor de alimentare cu apă în comuna Cut.

Potrivit  acestei asocieri, Primăria Cut asigură achiziţionarea materialelor iar Consiliul Judeţean Alba, prin APA – CTTA, asigură partea de manoperă şi execuţie. Reţeaua de aducţiune se întinde pe circa 7,5 Km.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Alba, “până la sfârşitul lunii  martie va fi finalizată şi evaluarea ofertelor tehnice a participanţilor la licitaţia pentru alimentarea cu apă a sistemului microregional de alimentare cu apă a localităţilor Şpring, Doştat şi Răhău. Săptămâna viitoare, pe primii 2 Km. de aducţiune la Daia Română vom avea şi apă. Lucrările au demarat în urmă cu două săptămâni, iar la final aducţiunea se va întinde pe circa 23 de Km.

Totodată, Consiliul Judeţean Alba a bugetat contribuţia pentru lucrările de alimentare cu apă a oraşului Abrud, unde valoarea investiţiei este de circa 1 milion de euro. Un  memoriu în acest sens, va fi înaintat şi M.D.R.T., astfel încât aducţiunea cu apă să fie finanţată şi din fonduri guvernamentale.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea