Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Consiliul Judeţean Alba a pregătit „Primul Ghiozdan” pentru 5.600 de elevi din clasa 0 şi clasa I

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primul ghiozdanNu mai este mult până la începerea noului an şcolar, iar bobocii au un motiv în plus de bucurie. 5.600 de ghiozdane au fost achiziţionate de Consiliul Judeţean Alba, în cadrul proiectului „Primul ghiozdan” şi vor fi împărţite elevilor de clasa 0 şi clasa I, încă din prima zi de şcoala, 16 septembrie.

Ghiozdanul va fi echipat cu următoarele rechizite: penar, stilou cu 24 de rezerve, creion HB cu gumă, radieră, riglă de 20 cm, set de 12 creioane colorate şi câte un caiet de desen A4, un caiet de limba română şi unul de matematică, aproximativ tot ce are nevoie un copil la începerea şcolii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim că licitaţia a fost adjudecată de firma Flyng Impex din Baia Mare care a oferit un preţ de 274.008 lei (cu aproximativ 15% mai mic decât valoarea estimată de 322.581de lei).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Unirea Ziarul

Publicat

în

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea