Consiliile de administrație de la fabricile de armament și muniție din Cugir, SCHIMBATE. Cine va ocupa funcțiile deținute până în prezent de social democrați

Paul Voicu - Primar 2020

După ce a numit noii directori generali la Societatea Uzina Mecanică Cugir (ing. Cristian Simu) și Societatea Fabrica de Arme Cugir (ing. Grațian Duma), Ministerul Economiei a desemnat și noii reprezentanți (PNL) în consiliile de administrație la cele două societăți comerciale, funcții deținute până în prezent de social democrați.

Astfel, la Societatea Uzina Mecanică au fost numiți: Ing. Romulus Micu (pensionar – fost director general UMC), Lucian Rada (salariat UMC) și Radu Chiurtu (Secretar General la Ministerul Economiei).

ELIT

La Societatea Fabrica de Arme, componența consiliul de administrație este format din: ing. Horea Suciu (administrator firmă privată, fost director general fabrica de Arme), ing. Vasile Botezan (administrator firmă privată) și ec. Silviu Samoilescu – Șef Serviciu Centru Multifuncțional pentru Persoane cu Nevoi Speciale Vinerea – Cugir).

Tot Ministrul Economiei va numi și noul administrator special de la Fabrica de Arme, funcție ocupată pînă nu de mult, de PSD-istul Cornel Murg).

Mihail David - 2020

Potrivit informațiilor primite din tabăra liberalilor, urmează ca noile consilii de administrație să numească în cursul acestei săptămâni, directorii pe domenii de activitate: director general adjunct, director economic, director de producție și director comercial. De asemenea, vor fi desemnați și inginerii șefi calitate de la cele două societăți.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Unii 14 ianuarie 2020 at 10:45

Pleaca ai lor, vin ai altora ! Oamenii care lucreaza ramin aceeasi si nu castiga nimic !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...