Rămâi conectat

Actualitate

Consilierul președintelui Zelenski, despre negocierile cu Rusia: Moscova nu ia în serios negocierile de pace

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Consilierul președintelui Zelenski, despre negocierile cu Rusia: Moscova nu ia în serios negocierile de pace

Alexander Rodnyansky, consilierul președintelui ucrainean, a declarat faptul că Rusia „nu ia în serios negocierile de pace”, reprezentând o modalitate de distragere a atenției Occidentului de la război și a convinge statele occidentale că nu sunt necesare sancțiuni suplimentare.

Alexander Rodnyansky spune că negocierile urmăresc să ”păcălească Occidentul şi să îl convingă că nu sunt necesare sancţiuni suplimentare”.

”Au folosit aceste negocieri ca o modalitate de a distrage atenţia de la ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă”, a adăugat el, relatează News.ro. ”Nu cauţi pace şi nu bombardezi oraşele pe scară largă în acelaşi timp”, a subliniat oficialul ucrainean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea