Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local Radu Cristian: Proiect de hotărâre pentru achizițioarea unui autolaborator pentru analize de mediu la Sebeș – „Sănătatea nu se cumpără!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local Radu Cristian solicită colegilor săi din consiliul local susținerea unui proiect inițiat de acesta în urmă cu o lună și care prevede achiziționarea unui autolaborator pentru analize de mediu la Sebeș.

„Sănătatea nu se cumpără!

Cer sprijin colegilor din consiliul local pentru susținerea acestui proiect!

În urmă cu o luna de zile am inițiat un proiect de achziționare a unui „AUTOLABORATOR PENTRU ANALIZE DE MEDIU” pentru monitorizarea calității mediului înconjurător la nivelul Municipiului Sebeș.

Prin HCL 33/2018 a fost cuprins și bugetul pentru achiziționarea unui autolaborator la Sebeș, fără să mai fim nevoiți să mai facem referendum. 9 consilieri au semnat pentru susținerea Proiectului de Hotărâre inițiat de mine!

HCL 33/2018 HOTĂRĂȘTE:
-achiziționarea unui ,,AUTOLABORATOR PENTRU ANALIZE DE MEDIU,, în termen de 6 luni de când este aprobat.

-AUTOLABORATORUL va intra în dotarea Poliției Locale Sebeș și a departamentului de mediu. Persoanele desemnate vor utiliza autolaboratorul, în vederea recoltării datelor furnizate de acesta și sesizarea instituțiilor competențe în cazul depășirii limitelor maxime admise de poluare.

-În perioadele de monitorizare, pentru a asigura transparența întregului proces, rezultatele furnizate de autolaborator vor fi publicate pe site-ul Municipiului Sebeș.

Am inițiat acest proiect de achiziție pentru AUTOLABORATORUL PENTRU ANALIZE DE MEDIU, deoarece în nenumărate rânduri oamenii acestui oraș au ieșit în stradă protestând. Problema este vitală de foarte mult timp! Sănătatea nu se cumpără!

Tot în acest sens 6000 de locuitori din Sebeș au semnat și trimis un memoriu antipoluare către președintele României. În 2015-2016 aproximativ 9500 de sebeșeni au ieșit în stradă la 10 mitinguri antipoluare.

Aceste motive sunt SUFICIENT de importante pentru care nu mai avem nevoie de referendum, pierderile fiind materiale și de timp. În realizarea acestui proiecte am luat în considerare toate aceste argumente.

Sper că și colegii mei care încă nu au semnat acest proiect să o facă!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea