Consilierul local Radu Cristian: Am cerut alocarea a 4 milioane de euro pentru spital, să terminăm cu cârpelile. Se fac investiții care nu-și au rostul

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Consilierul local al municipiului Sebeș, Radu Cristian, a declarat, miercuri, într-o emisiune la radio Unirea FM, că ar fi vrut ca cel puțin jumătate din bugetul municipiului pe anul 2017, să fie direcționat spre investiții în spital. ”Să terminăm cu cârpelile și chițibușurile”, spune acesta.

Consilierul local susține că la Sebeș se fac investiții care nu-și au rostul și sunt lucruri mai importante pentru municipalitate. Radu Cristian consideră că cea mai importantă lucrare ar fi fost reabilitarea și modernizarea spitalului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”La începutul anului am avut 7 milioane de euro pentru investiții. Într-o ședință din consiliu am cerut ca jumătate, undeva la 3,5 – 4 milioane de euro, să meargă exclusiv pentru spitalul din Sebeș. Să terminăm cu cârpelile și chițibușurile.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În ziua de astăzi, dacă avem o boală, în cel mai bun caz ajungem la Alba Iulia și în cel mai rău caz ajungem la Cluj-Napoca. Suntem și un oraș foarte poluat și la Sebeș din păcate nu există aparatură necesară, nu există spațiu modern, pentru ceea ce se întâmplă în oraș”, a spus Radu Cristian.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

albanezul 6 septembrie 2017 at 17:44

Pai la ce primar aveti, ce-ati vrea? Viena?

Binoclu 6 septembrie 2017 at 19:50

Radu Cristian merita sa fie primar al Sebesului,nu o vinitura…!Poate la viitoarele alegeri si un vice precum Radu Roncea.Bafta localnicilor din Sebes.

maya 6 septembrie 2017 at 20:40

vad ca se vrea spital, de acord ! exista strategie de dezvoltare a celui existent sau un am[plasament pentru cel nou? exista proiecte sau …. modernizam dupa ureche?as vrea un raspuns din partea d-lui consilier nu de alta dar sa aloci 50% din buget mi se pare suma mare ,mai ales ca nu stim ce se doreste(o cladire , un lift etc…)

Localnic 6 septembrie 2017 at 23:33

Ar trebui sa se faca un spital monobloc..adica toate specialitatile intr-o singura cladire..nu e normal sa trimiti pacientii in alte cladiri la consult de alta specialitate..sau sa fuga medicii intre cladirile situate la oarecare distanta sa vada bolnavii..o nevoie acuta este infiintarea unei unitati de primite urgenta… ceea ce oamenii din sebes nu stiu este ca nu exista asa ceva..ceea ce exista este o linie de garda pt interne si una pt chirurgie! Nu exista nici suficienti medici incat sa se asigure evaluarea radiologica si ecografica dupa-masa si noaptea!!! Personalul medical este insuficient ! Degeaba dam cu noroi in medici si asistente..Poate sa fie medic si Dumnezeu..daca nu ai dotarile unei unitati de urgenta esti legat de maini si de picioare.Ar trebui ca noi cetatenii sa cerem dotari noi in spital si in primul rand suplimentarea numarului de cadre medicale! Ah..si ca o incheiere..nu mai mergeti la spital pt ca ametiti sau ca va doare gatul ca v-ati sucit brusc
..si nu mai confundati ambulanta cu taxi..sunati la 112 cand aveti o problema reala..

trezirea 7 septembrie 2017 at 9:10

Nu exista nici o strategie, decat laude goale cum ca se folosesc bani europeni. Nu cred ca europenii ar fi prea intekegatori sa vada ca banii merg pe glii de iarba care in centru deja s-au ofilit si au ,,napirlit,,. Lacul din centrul orasului aratajalnic, se darima malurile si sunt pline de ierburi care le naruie, sosea e ocolire pentru grele care naruie case, drumuri si linistea locuitorilor nu exista in vizorul nimanui, lacul strand din Arini si vechile canale din centru care improspatau aerul auramas sa se naruie, asa ca nimeni nu pricepe ce alte proiecte serioase are de fapt municipalitatea. Poluarea nici nu intra in discutie pentru ca nu au voie, asa ca …….

Wernwr Flavya 7 septembrie 2017 at 12:07

May(a) taci din gura, bre! Sehesul este UNICUL ORAS DIN JUDETUL ALBA CARE NU ARE UN SPITAL MODERN, CU ECHIPAMENTE SI APARATURA MEDICALA PERFORMANTA.
Si asta din cauza unui „cetatean de onoare”, care s-a opus.
ESTE IMPERIOS NECESAR SI LA SEBES UN SPITAL LA STANDARDE EUROPENE.
Consilierul Radu CRISTIAN trebuie felicitat pentru aceasta initiativa . La fel si pentru cea cu reducerea poluarii.
Viziunea lui se ridica mult deasupra viziunii actualului PRIMAR-NAVETIST.

Hei-Rup 7 septembrie 2017 at 15:26

Asta este stilul comunist de gen hei-rup

Nu exista nici un plan de dezvoltare ,nici un proiect al orasului,doar se trezeste cate unul si refuleaza tot felul de prostii
ce viseaza noaptea vorbeste ziua..

Pai faceti bai tata in fiecare an cate ceva ca asa daca bagi odata toti banii in spiat nu mai ai de scoli apoi mai vin bisericile apoi drumurile etc..si te trezesti ca pina vine iar ran dul spitatului se va alege iar praful..
Sunt o gramada de probleme in Sebes,trebuie luate dupa posibilitati.. cand auzi cum vorbesc unii de milioane de euro te gandesti a vazut vreodata banii astia?
As vrea sa vad consilierii din Sebes ca doneaza salariul la Spita/scoli/cultura/sport .. sa fie si ei niste oameni care sunt mandri ca pot face ceva pentru orasul asta ..ca toti au diferite alte servicii de unde traiesc..
Ar trebui sa fie o onoare sa poata face ceva pentru oras.. ei doar dupa bani…investitii…etc..

Comentariile sunt oprite