Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Consilierul local Radu Cristian, ales președinte interimar al organizației municipale PSD Sebeș: „Avem datoria morală de a reda orașul cetățenilor săi”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consilierul local Radu Cristian, ales președinte interimar al organizației municipale PSD Sebeș: „Avem datoria morală de a reda orașul cetățenilor săi”

Radu Cristian, Purtătorul de Cuvânt al Partidului Social Democrat Alba și consilier local al municipiului Sebeș a fost ales președinte interimar al organizației municipale din al doilea cel mai populat oraș din județul nostru.

În acest sens, acesta a postat un mesaj pe pagina sa personală din mediul online.

„În cursul zilei de sâmbătă, colegii social-democrați ai județului nostru, au decis să îmi acorde atât o mare responsabilitate, cât și o onoare desăvârșită.
Organizația municipală PSD Sebeș are datoria morală de a reda orașul cetățenilor săi, iar eu în calitate de președinte interimar, mă voi asigura împreună cu echipa din jurul meu, că vocea tuturor va fi ascultată.

Sebeșul, al doilea cel mai populat oraș din județul nostru, are toate șansele să devină un punct economic de interes național, atât prin prisma marilor jucători, cât și a micilor producători pe plan local, oameni cu care am stat de vorbă în cursul acestor ani și pentru care m-am luptat să le reprezint doleanțele și interesele.
Sunt hotărât să continui să construiesc o echipă de oameni competenți și integri în jurul meu, așa cum voi face și după ce orașul va fi redat comunității.
Mă voi lupta pentru ca fiecare bănuț care intră în bugetul municipiului Sebeș să fie cheltuit doar înspre folosul lor, pentru un spital modernizat în adevăratul sens al cuvântului, pentru școli pregătite să facă performanță cu elevii săi și pentru drumuri trainic asfaltate.
Le mulțumesc din inimă colegilor mei pentru încrederea acordată și mă voi asigura că atât așteptările lor, cât și ale cetățenilor din orașul nostru iubit, vor fi o prioritate.”, a fost mesajul postat de Radu Cristian, președinte interimar PSD Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația

Ziarul Unirea

Publicat

în

Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan: Stratul de zăpadă depășește pe alocuri în continuare chiar si 3 metri. Când se va deschide circulația Continuă deszăpezirea pe Transfăgărăşan, a anunțat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov şi precizează că există posibilitatea redeschiderii traficului la mijlocul lunii iunie. Citește și: VIDEO | Zăpadă de peste 4 metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea