Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local PSD din Sebeș, Dorel Bogdan, trece la USR! Va candida din partea partidului pentru Primăria Sebeș

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Consilierul local PSD din Sebeș, Dorel Bogdan, trece la USR! Va candida din partea partidului pentru Primăria Sebeș

Consilierul local PSD din Sebeș, Dorel Bogdan, a decis să se alăture partidului USR, în urma unei întâlniri cu președintele USR Alba, deputatul Beniamin Todosiu.

Într-o postare pe Facebook, președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, a explicat că Dorel Bogdan este un mic antreprenor din Sebeș, implicat activ în comunitate, care, cu toate eforturile depuse, nu a reușit să atingă obiectivele propuse în cadrul mandatului său de consilier local.

Todosiu a dezvăluit că a discutat recent cu Bogdan în piața locală a Sebeșului despre dificultățile cu care se confruntă antreprenorii români.

„Am vorbit despre greutățile cu care se confruntă antreprenorii români. Sunt probleme cu care m-am confruntat și eu, ca tânăr antreprenor, și care pot fi schimbate doar printr-o voință politică puternică și printr-un program de guvernare corect, serios și bine conturat”, a scris Todosiu pe rețeaua de socializare.

Deși Dorel Bogdan se află în prezent în alt partid, Todosiu a salutat gândirea acestuia și i-a adresat o invitație oficială de a se alătura USR. „Recunosc că mi-a plăcut gândirea antreprenorului Dorel Bogdan și, chiar dacă în prezent este într-un alt partid, i-am lansat invitația să vină în USR, unde avem nevoie de astfel de oameni care cunosc România reală și vor să se implice pentru a o schimba în bine”, a adăugat liderul USR Alba. Mișcarea a fost confirmată pentru ziarulunirea.ro în mod oficial de către reprezentanții partidului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Deciziile de impunere, disponibile în format electronic, de la 1 martie, pe portalul de servicii online al Primăriei Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deciziile de impunere, disponibile în format electronic, de la 1 martie, pe portalul de servicii online al Primăriei Alba Iulia De vineri, 1 martie, deciziile de impunere sunt disponibile în format electronic pe portalul de servicii online al Primăriei Alba Iulia, a anunțat primarul municipiului, Gabriel Pleșa. Procesul de digitalizare a serviciilor publice oferite de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea