Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local Mircea Trifu vrea să propună amplasarea unei statui a lui Horea, în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local Mircea Trifu ne-a solicitat ajutorul pentru a consulta populația cu privire la un proiect pe care dorește să-l propună administrației locale. Este vorba despre amplasarea unei statui a lui Horea, în Alba Iulia. Vă prezentăm mai jos mesajul său, așa cum ne-a fost transmis:

”Onorata redactie a ziarului Unirea…Am citit cu incantare materialul din editia de online referitor la Marea Rascoala din 1784 condusa de Horea..Mi-am amintit cu tristete faptul ca in ALBA IULIA nu avem o statuie a marelui Horea…,cel care si-a asumat practic cel mai dramatic destin cristic din istoria noastra a romanilor…As vrea sa propun cititorilor dumneavoastra o idee, pe care va propun s-o dezbatem impreuna cu ei, in sensul de a cinsti cum se cuvine memeoria lui..M-am gandit ca ar fi potrivit sa realizam o statuie a lui Horea in intersectia BD-lui HOREA cu Calea Motilor ,practic in sensul giratoriu ..Am inceput sa lucrez impreuna cu un grafician la acest proiect pe care intentionez sa-l prezint in C.L ALBA IULIA in cel mai scurt timp…V-as ramane profund recunoscator daca m-ati sprijini sa consult albaiulienii in acest sens…Cu aleasa consideratie, Al dvs consilier independent…Mircea Trifu..”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea