Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul judeţean PSD, Dorin Sandea: Avram Iancu şi tricolorul, elemente obligatorii pe stema judeţului Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dorin sandeaGrupul consilierilor judeţeni ai PSD se opun în continuare schimbării stemei judeţului Alba, punctul de vedere al partidului social democrat fiind relatat de consilierul judeţean Dorin Sandea, care nu înţelege cui serveşte modificarea stemei şi mai ales de ce este necesară eliminarea celor trei culori componente care reprezintă steagul naţional. Totodată consilierul Sandea a făcut o asemănare între stema judeţului Alba şi alte steme ale judeţelor din ţară spunând că majoritatea au în componenţă cele trei culori.

„Nu înţelegem cui serveşte modificarea stemei judeţului. Este o întrebare pe care am pus-o din primul moment. Nu înţelegem necesitatea eliminării celor trei culori, componente care reprezintă steagul naţional. Dintr-o vizionare la restul stemelor judeţene din toata ţară, am văzut că majoritatea conţin cele trei culori. Al doilea motiv, sigiliul lui Avram Iancu. Nu vedem graba şi pionieratul iniţiatorilor în acest sens. Ce urmează, ce se propune prin această iniţiativă. Urmează o dezbatere şi un referendum pe Constituţie. De unde graba asta?”, a spus consilierul judeţean, Dorin Sandea.

Discursul lui Sandea a fost completat de liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu care a precizat că este normal ca Avram Iancu să apară pe stema judeţului. „Stema lui Avram Iancu e obligatorie si la fel si culorile naţionale”, a spus Dîrzu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea