Rămâi conectat

Sport

Confirmare a valorii în “Mica Romă”! Voleibalistul Sebastian Mărginean (CSŞ Blaj), selecţionat iar la lotul naţional de cadeţi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Talentatul voleibalist Sebastian Mărginean, legitimat la CSŞ Blaj, a fost convocat pentru a doua oară în acest an la lotul naţional al României pentru juniori II (cadeţi).

Pregătirea „tricolorilor” este coordonată de antrenorul Daniel Săvoiu, urmând să se desfăşoare în perioada 4 decembrie – 2 ianuarie 2018, la Izvorani, în vederea participării la turneul de calificare pentru Campionatul European. Sebastian Mărginean este elev în clasa a IX-a la Colegiul „IM Claj” Blaj (director Ioan Tomoiagă) şi este component al echipelor de volei cadeţi şi juniori de la Clubul Sportiv Şcolar Blaj. „Îl felicităm şi îi dorim mult succes în ideea de a reprezenta clubul şi municipiul nostru la un nivel cât mai înalt”, a declarat Silvia Marcu, directorul CSŞ Blaj, totodată antrenor, alături cu Alexandru Man, al voleibalistului de perspectivă.

Născut în 2002, Sebastian are 1.97 metri, joacă centru şi va trece pe poziţia de fals la nivelul echipei naţionale de cadeţi. “Este un copil muncitor şi talentat, cu multe calităţi, îl cunosc încă de când avea 7 ani. A evoluat la toate categoriile, mini-volei, speranţe, cadeţi, juniori”, a precizat Silvia Marcu, antrenor la CSŞ Blaj.

*Volei de anvergură în “Mica Romă”

Fără doar şi poate, “Mica Romă” a devenit capitala voleiului feminin autohton, Volei Alba Blaj, “mândria judeţului”, câştigând trei titluri naţionale la rând, în ultima ediţie adjudecându-şi eventul în plan intern. În acelaşi timp însă în municipiul blăjean se munceşte bine şi la niveul voleiului juvenil masculin, culegându-se roadele. Astfel CSŞ Blaj se mândreşte cu faptul că doi tineri jucători, două speranţe ale sportului lângă fileu, au primit convocări la pregătirea centralizată a diverselor loturi naţionale. Este vorba despre Sebastian Micu (18 ani, născut în 1999) – la lotul naţional pentru cadeţi şi juniori (participant la competiţia balcanică, în Serbia) şi Sebastian Mărginean (15 ani) – la lotul naţional de speranţe, respectiv cadeţi, ambii reprezentând România în întrecerile internaţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea