Conferința de închidere a proiectului ”Stagii de practică și consiliere pentru studenți”, vineri, la Universitatea din Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în parteneriat cu FUNDAȚIA PROGPERS – Alba Iulia, vă invită la conferinţa de finalizare a proiectului „Stagii de practică și consiliere pentru studenți”, adresat studenţilor Universităţii albaiuliene.

uabManagerul proiectului este Domnul Prof.univ.dr. Daniel Breaz, activităţile din cadrul proiectului incluzându-se în sfera mai largă de preocupări care vizează îmbunătăţirea activităţilor de instruire practică în toate domeniile.

ELIT

Proiectul „Stagii de practică și consiliere pentru studenți” a fost cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, Contract nr. POSDRU/189/2.1/G/156113 şi a avut o durată de implementare de 5 luni.

Obiectivul-cadru al proiectului l-a reprezentat creșterea calitativă a stagiilor de practică ale studenților și facilitarea inserţiei absolvenţilor de studii universitare pe piaţa muncii, contribuind, astfel, la creşterea gradului de ocupare şi la reducerea şomajului.

Mihail David - 2020

Proiectul vizează corelarea cunoştinţelor teoretice acumulate în timpul studiilor superioare cu cerinţele pieţei muncii și îmbunătăţirea competenţelor studenţilor în sprijinul tranziţiei de la şcoală la viaţa activă. Conferinţa de închidere a proiectului va avea loc vineri, 20 noiembrie 2015, ora 9.30, în Amfiteatrul A9 al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. (V.N.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...