Rămâi conectat

Societate

Concurs pe teme rutiere pentru copii, organizat de 1 iunie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, organizează mâine, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, un concurs de desene pe asfalt ce are ca tematică siguranţa în trafic. Intitulat „O lume de copii – o lume sigură!”, concursul se va desfăşura pe Platoul din faţa Stadionului Unirea din Alba Iulia, în două etape. Între orele 10.00 şi 12.00 se vor întrece preşcolarii iar între orele 12.00 şi 14.00 vor intra în competiţie elevii din clasele I-IV. Primii trei clasaţi de la fiecare grupă vor primi premii, iar la final, toţi copiii participanţi vor fi răsplătiţi cu câte o îngheţată din partea SC Alpin Lux SRL Sebeş. „Este foarte important ca cei mici să ştie cum să circule corect şi care sunt pericolele de care trebuie să se păzească atunci când circulă pe stradă sau se joacă în zone în care mai există şi trafic. Încercăm ca prin astfel de acţiuni, organizate chiar de ziua copiilor şi dedicate educaţiei rutiere, să atragem atenţia nu doar celor mici ci şi celor mari asupra importanţei educaţiei rutiere”, a spus Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba.
Seria manifestărilor dedicate promovării siguranţei circulaţiei în rândul copiilor va continua şi în ziua următoare. Joi, cu începere de la ora 10.00, pe platoul din faţa Catedralei Încoronării din Alba Iulia va avea loc concursul de îndemânare în conducerea tricicletei – pentru preşcolari – şi a bicicletei – pentru şcolarii din clasele I-IV. Şi de data aceasta cei mai îndemânatici concurenţi vor fi răsplătiţi cu premii. (N.L.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea