Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

CONCURS 2013: Ziarul Unirea şi Jidvei premiază cei mai frumoşi brazi de Crăciun

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înainte cu o zi de sărbătoarea Naşterii Domnului Iisus Hristos ziarul Unirea vă invită să participaţi la un concurs, în urma căruia vor fi premiaţi cei mai frumos împodobiţi brazi de Crăciun.

La concurs vor fi înscrişi toţi cei care trimit până în data de 25 decembrie la ora 23.59, o fotografie cu bradul, însoţită de o scurtă descriere. Primii doi clasaţi vor câştigat câte un carton de vin, de Jidvei, iar aceştia vor fi stabiliţi în urma voturilor acordate de internauţi, pe site-ul de socializare Facebook.

Cum procedezi:
– Trimite textul şi poza cu bradul tău de Crăciun prin intermediul secţiunii ŞTIREA TA (AICI)
– Invită-ţi prietenii să dea „Like” şi „Recomandă” articolului care conţine fotografia şi descrierea bradului tău, după ce aceasta va fi postată pe ziarul Unirea. Câştigători vor fi cei care vor strânge cele mai multe „Like-uri”, la articolele postate.

Fotografiile trebuie trimise până în data de 25 decembrie, ora 23.59, iar recomandările şi like-urile se pot da până în data de 29 decembrie la ora 23.59. Câştigătorii vor fi anunţaţi imediat după încheierea concursului şi vor putea intra în posesia premiului în cursul zilei de 30 decembrie 2013.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea