Concert extraordinar de colinde susţinut de Ştefan Hruşcă

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Interpretul de muzică folk Ştefan Hruşcă, recunoscut pentru frumuseţea colinzilor cântate cu prilejul sărbătorilor de Crăciun, va fi prezent la finele acestei săptămâni şi în oraşul de la poalele Drăganei. Pe scena Casei orăşeneşti de cultură din Cugir, îndrăgitul artist va susţine duminică 28 noiembrie, începând cu ora 18.00, „Concert extraordinar de colinde”. (C.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

3 Comentarii

gicu123 24 noiembrie 2010 at 15:42

De ce nu il aduce nimeni pe Stefan Hrusca la Alba Iulia?
Bine ca il aduc astia din „Cujier” de dupa piatra.

maris 24 noiembrie 2010 at 23:34

Stefan Hrusca a concertat in aceasta seara in Alba-Iulia la Casa de Cultura a Sindicatelor si a fost un concert asa cum numai el stie. Sala a fost arhiplina iar incarcatura emotionala nu poate fi masurata. Pacat ca astfel de evenimente nu sunt mediatizate, poate daca venea boc stia tot orasul. Asta e, asta vor romanii din pacate, politica si scandal la OTV nu concerte si evenimente de buna calitate. Este tot ce ai nevoie inainte de sarbatori, Stefan Hrusca va mai concerta de 1 Dcemebrie, la Sebes.

raspuns pt Gicu123 26 noiembrie 2010 at 22:54

Hrusca a concertat tocmai pe data de 24 nov, ora 17, la Cluj. Cred ca ai pierdut ocazia…Pacat. Trebuia sa te interesezi. e imposibil sa nu fi fost afise prin oras. Hrusaca e..SUPERB!

Comentariile sunt oprite