Comunicat Primăria municipiului Aiud: Concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, a două funcții publice de execuție vacante

Comunicat Primăria municipiului Aiud: Concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, a două funcții publice de execuție vacante

SERVICIUL PUBLIC DE INTERES LOCAL ADMINISTRAŢIA PATRIMONIULUI LOCAL AIUD organizează concurs de recrutare, în data de 15.10.2019, pentru ocuparea pe durată nedeterminată, cu normă întreagă, a două funcții publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Serviciului Economic, Tehnic, Investiții – Compartiment Evidență contracte domeniu public și privat.

Condițiile de desfășurare a concursului:
Data, ora și locul desfășurării probei scrise: 15.10.2019, ora 10:00 – la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 9. Interviul se va susține într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
– Perioada de depunere a dosarelor de concurs: 12.09.2019 – 01.10.2019, ora 15:00, la sediul Serviciului Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului Local Aiud – Compartiment Resurse Umane, tel/fax: 0258861593, int. 13, e-mail: spapl@aiud.ro, persoana de contact: Haracsek Katalin Melinda, consilier Compartiment Resurse Umane.

Condiţiile de participare la concurs:
Condiții generale: Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcții publice, prevăzute de art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ.
Condiții specifice: – studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești;
– minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Bibliografia, atribuțiile prevăzute în fișa postului, precum și alte date necesare desfășurării concursului se afișează la sediul Serviciului Public și pe site-ul www.aiud.ro.
Relații suplimentare se pot obţine la Serviciul Public de Interes Local Administraţia Patrimoniului Local Aiud – Compartiment Resurse Umane, tel/fax: 0258861593, int.13.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Lasă un comentariu

• Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea datelor dvs. pe acest site web.


NOTĂ: Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lăsați. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a comenta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul ziarulunirea.ro nu raspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...