Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă | USR Unirea: Viziune și dedicare – Elena Ianc la Primăria Unirea

USR Unirea începe un nou capitol. Este un moment crucial pentru comuna noastră, un timp în care fiecare pas pe care îl facem este o schimbare pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. În acest spirit, filiala locală USR Unirea, în cadrul Adunării Generale, a desemnat-o pe doamna Elena Ianc, candidat pentru funcția de Primar al comunei Unirea. Elena este o femeie dedicată, cu rădăcini adânci în această comună și cu o viziune clară pentru un viitor mai bun.

Licențiată în Științe Economice la Universitatea ,,1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia și cu un masterat în Marketing, la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, Elena a servit comunitatea locală din funcția de consilier și a adus contribuții valoroase, în sectorul public, având o experiență profesională de peste două decenii.

Citește și: Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Candidatura ei vine ca un răspuns la chemările consătenilor, pentru o schimbare reală, în conducerea locală. Sub sloganul „Uniți Sigur Reușim”, Elena propune un plan de dezvoltare ce include modernizarea infrastructurii, transparentizarea cheltuielilor publice și digitalizarea serviciilor comunale pentru a ușura viața de zi cu zi a fiecărui cetățean.

Printre prioritățile ei se numără și sprijinirea tinerilor, prin oferirea de terenuri pentru construirea de locuințe, și susținerea agricultorilor locali prin reducerea taxelor pentru pășunat. De asemenea, își propune să transforme Unirea într-un loc sigur și plăcut pentru toate vârstele, prin amenajarea de spații verzi și locuri de joacă, dar și prin introducerea unor sisteme moderne de irigații și iluminat public.

În convingerea că o comunitate bine ancorată în prezent poate să înflorească, Elena Ianc vă invită să vă alăturați acestei mișcări de revitalizare a Unirii. Cu o conducere inovatoare și o viziune proaspătă, Unirea poate deveni modelul unei comune moderne și prosperă.

Citește și: Comunicat de presă PSD ALBA | Județul Alba promovat din nou la inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu în centrul capitalei europene

Haideți să scriem împreună următorul capitol în istoria acestei comune și să arătăm că schimbarea în bine este posibilă cu Elena Ianc ca Primar. Votul dumneavoastră pentru USR înseamnă un pas spre un viitor mai bun pentru noi toți.

Vă mulțumim pentru încredere și pentru sprijinul acordat!
Cu respect, Elena Ianc, Candidatul USR pentru Primăria Comunei Unirea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea